homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte adverse karissa

#1 2009-04-22 16:02:37

sexygirl
New member
Inregistrat: 2009-04-18

efecte adverse karissa

mai am si eu o intrebare...de 2 saptamani am inceput sa iau karissa la recomandarea medicului ginecolog,dar fara un control,mi'a pus doar niste intrebari...pana akm nu am avut nici o problema cu ele dar de cateva zile am niste usturimi foarte neplacute si intense in timpul actului sexual...pana akm nu am avut deloc aceste usturimi...si akm le am doar la actul sexual...in rest nu sunt deloc...intrebarea este dak poate fi un efect advers de la karissa...si dak da sunt temporare doar? pe prospect nu scrie nimic despre asa ceva...  va

#2 2009-04-22 16:16:43

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: efecte adverse karissa

pai te lubrifiezi inainte de contact?aveti preludiu..prelungiti preludiul
in al doilea rand ar trebui sa consulti un ginecolog...sa faci o analiza de secretie.poate sa fie ceva infectie

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2009-04-22 16:33:01

sexygirl
New member
Inregistrat: 2009-04-18

Re: efecte adverse karissa

nu ma lubrifiez inainte de contact,dar nici inainte nu ma lubrifiam  cand foloseam prezervativul...si nici atunci nu aveam nici o neplacere....era totul bine...insa akm de cand am luat karissa a inceput...pe prospect scrie la reactii ''stare de discomfort'' dar nu cred ca inseamna ce am eu...in rest nu mai scrie nimic de genul...ma gandeam ca ar fi o reactie de la anticonceptionale...dar sunt niste usturimi cam mari...nu stiu ce sa mai cred...sper totusi sa nu fie o infectie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.