homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor inflamatie obscura!!

#1 2009-04-22 20:40:34

Raritza
New member
Inregistrat: 2008-12-29

ajutor inflamatie obscura!!

Salut,

Am 19 ani. Dupa multe probleme, despre care am vorbit cu alta ocazie aici, am mers la ginecolog si mi-am facut un mare control smile. Infectie urinara nu, examenul de secretie negativ, nici noduli la san, test papanicolau ok. Singura chestia ce-a iesit la Papanicolau a fost o "inflamatie". Am primit ca tratament 10 sesiuni de tantum rosa.

Ce-i aia o inflamatie? Unde e mai exact inflamatie? Se duc inflamatiile astea? Sa mai fac si altceva in afara de tratamentul cu tantum rosa?

Nu stiu care e tactica voastra cu spalaturile vaginale, dar mie mi se par o abureala. Am irigator tot de tantum rosa, dar in afara de faptul ca-i simpatic si roz, parca nu-i asa comod. Doza pe care am  gandit-o pentru o spalatura este un pliculetz de tamtum rosa dizolvat in irigator de la tamtum rosa despre care va vorbeam. E ok? Sa pun doua pliculete in acest recipient roz si enervant?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, sunt toata un semn de intrebare.
pc

Ultima oara a fost editat de Raritza (2009-04-22 21:22:17)

#2 2009-04-22 21:53:48

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: ajutor inflamatie obscura!!

Inflamatia la pap poate iesi din mai multe motive: infectie(la tine nu e cazul caci la analiza de secretie nu a iesit nimic), daca erai inainte de menstra sau racita, dupa un contact sexual mai dur etc. Nu te nelinisti, la majoritatea femeilor active sexual iese la pap frotiu inflamator

spalaturile vaginale ar trebui sa se faca doar la sfatul medicului, dupa un contact sexual cu ejaculare inauntru(sperma poate modifica ph-ul vaginal) si in absenta unui contact sexual maxim de 2 ori pe saptamana deoarece spalaturile vaginale in exces pot distruge flora vaginala normala provocand dereglari.
asa ca fa tratmentul prescris de medic si nu te ingrijora. in legatura cu tantum rosa nu te pot ajuta caci nu am folosit pana acum insa iti vor raspunde fetele care stiu

#3 2009-04-22 22:37:51

Raritza
New member
Inregistrat: 2008-12-29

Multumesc frumos!

"inflamatia" este totusi la nivel de col, nu?

#4 2009-04-23 08:27:38

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

cam mult 2 plicuri in recipient , si unu e mult , ai grija sa nu fie dozele prea mari pt ca se pot produce modificari. spre ex eu din exces de zel cand mi-a recomandat doctorul spalaturi cu bicabornat , ( acum nu as mai face asa ceva in veci , si in nici un caz cu bicabornat) am pus mai mult decat trebuia si cred ca acum in loc sa am un ph acid cum ar trebui am unul alcalin .....si de aici o gramada de probleme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.