|
Nu esti logat.
Sangerari......#1 2009-04-22 11:40:11
sangerari......buna de 2 saptamani am inceput sa iau ac(chloe)si dupa ce mi sa terminat menstruatia am avt sangerari la cateva zile nu sunt abundente sunt ca secretia vaginala........acum am observat ca a inceput sa curga o secretie maronie..ce sa fie oare?e posibil sa fie de la ac?e grav? Offline #2 2009-04-22 11:45:35
Re: sangerari......e spotting, e normal in primele luni de administrare a AC Offline #3 2009-04-22 22:48:34
Re: sangerari......In urma cu vreo12 zile am fost cauterizata, pentru ca imi aparuseo rana pe col. Dupa 10 zile am inceput sa sangerez de la cateva picaturi la ... mai multe.Care poate fi cauza si cat o sa dureze? E posibil sa se fi rupt crusta formata acolo din cauza insistentei cu irigatorul? Si daca s-a rupt crusta aceea ce se intampla? Se formeaza alta sau pot aparea complicatii? Va rog raspundeti-mi cat puteti de repede, caci sunt foarte alarmata!!!!!!!!! Offline #4 2009-04-23 07:43:20
Re: sangerari......este posibil sa cada crusta, da. dar crusta cade oricum. in ceea ce priveste irigatorul, ar cam trebui sa renunti la el cel putin o perioada dupa cauterizare. Offline #5 2009-04-23 09:55:59
Re: sangerari......Daca accidental crusta s-a rupt din vina mea, locul se va reface totusi sau vor aparea alte probleme? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|