|
Nu esti logat.
Candidoza-2#20 2008-04-09 16:55:01
Re: candidozapai nu mai lua si flucomiul ala...parerea mea mami de minuni Offline #21 2008-04-09 17:00:02
Re: candidozanu-l mai iau Relax, take it eeeaasyyy! Offline #22 2009-04-23 11:07:49
Re: candidozaBuna doctorrosse as vrea si eu o intrebare fiindca deja is necajita.acuma 3 luni am fost la ginecolog am aflat ca am candida am tratat cu ovule de betadon si spalaturi tantum rosa,mia trecut.dupa ce am fost pe ciclu si mia trecut toate a inceput din nou tot asa curgeri alb mirositoare mancarimi iarasi am facut analize tot candida am primit ovule canesten si crema mia trecut.dar acuma a inceput din nou.deja e foarte neplacut ca in fiecare luna trec prin asa ceva.si nustiu oare de ce varog sa ma ajutatii Offline #23 2009-04-23 12:24:17
Re: candidozaCandida apara din foarte multe cauze de aparitie. Fa o antifungigrama. Asa vei sti exact la ce este sensibila ciuperca si vei sti cu ce sa o tratezi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|