homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna fetele...probleme iarasi...

#1 2009-04-23 08:54:57

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

buna fetele...probleme iarasi...

buna
cred k numai mie mi se poate intampla....dupa ce am trecut prin faza k nu-mi venea menstruatia k am luat doza dubla de postinor...intr-o luna...a reusit apoi sa imi vina....
dar acum am inceput sa iau antibebe mai exact yasmin....dar am doar 5 zile luate...si azinoapte am avut contact sexual cu prezervativ si supriza s-a rupt si a apukat sa ejaculeze....am fost m-am spalat in interior cu irigatorul cu apa, cu ceai cu bicarbonat, si aseara si in dimineata asta....si sincer chiar nush ce sa fac deoarece pastila de a doua zi nu as mai lua-o pt k am luat prea multe pana acum in 2 lun de trei ori....mentionez k perioada mea de fertilitate ar fi pe 27 aprilie...ce sa fac, ce ma sfatuiti...tare as vrea si un raspuns de la doctoreasa...merci anticipat!

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#2 2009-04-23 08:57:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: buna fetele...probleme iarasi...

n-ai inceput folia de yasmin din prima zi de menstruatie ?

#3 2009-04-23 13:39:40

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: buna fetele...probleme iarasi...

nop deoarece doctorita mi-ai zis din a 5 zi...k sa nu am probleme si sa imi vina menstruatia toata luna....k am avut problemele create de postinor...si nush ce sa fac...ovulatia mea ar fi in 28 am calculat exact...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.