|
Nu esti logat.
Intrebare pt doctoressa-4#58 2007-01-08 15:42:59
Re: intrebare pt doctoressadaca uiti o pastiluta poate sa aiba loc ovulatia nu? cam la ce interval de timp de la uitarea pastilei se poate produce ovulatia?imi cer scuze daca intrebarea suna ciudat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2007-01-08 15:53:44
Re: intrebare pt doctoressacam la 2-3 zile. Insa cam in acelasi timp apare si singerarea care insoteste descuamarea de endometru.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #60 2007-01-08 16:02:53
Re: intrebare pt doctoressasi ce rol are aceasta sangerare? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #61 2007-01-08 16:08:18
Re: intrebare pt doctoressanu are nici un rol. Insoteste, asa cum am zis, eliminarea endometrului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #62 2007-01-08 16:09:38
Re: intrebare pt doctoressamultumesc pt. raspuns Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-01-08 16:09:51) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2007-05-02 06:56:28
Re: intrebare pt doctoressabuna dimineata. Medicul mi-a prescris oxacilina 500, stiu ca este antiobiotic si are efect asupra anticonceptionalelor, asa ca trebe sa le iau 8 zile, oricum eu acum intru in pauza de 7 zile, dupa terminarea tratamentului astept 7 zile de la inceperea foliei noi, si dupa aceea voi fi din nou protejata asa, va rog sa imi raspundeti. Offline #64 2007-05-02 09:41:41
Re: intrebare pt doctoressada Nobody home Offline #65 2007-05-02 11:04:50
Re: intrebare pt doctoressao intrebare ptr doctoressa: prietenul meu are o alunita(care este destul de mare) la incheietura piciorului, chiar in partea de sus foarte aproape de penis.Aseara la o discutie mai intima el a zis ca a inceput sa-l deranjeze acea alunita. El crede ca datorita batei de la chilot a inceput sa-l doara si sa curga un lichid galbui(se observa pe bata chilotului). care ar putea fi cauza acestei probleme? Ce poate sa faca sa o rezolve? Unde trebuie sa se prezinte? Se poate ajunge la operatie? Va rog eu mult sa ne ajutati.multumesc. Offline #66 2007-05-02 11:10:01
Re: intrebare pt doctoressasa mearga la dermatolog neaparat..doar el poate stabili daca e sau nu periculoasa Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #67 2007-05-02 13:32:04
Re: intrebare pt doctoressala dermatolog. repede! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2007-05-02 14:23:34
Re: intrebare pt doctoressadaca le-ai luat asa cum trebuie,nu ai luat antibiotice si nu ai avut varsaturi sau diaree,totul e 100% ok!se poate sa vina in a 4 zi,daca nu,mergi la planning si intreaba. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #69 2007-05-02 14:33:50
Re: intrebare pt doctoressaraspunsul era ptr ralucaelena mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #70 2007-05-02 18:52:05
Re: intrebare pt doctoressaam o relatie de ceva timp cu un tip pe care il iubesc foarte mult!ne-am hotarat sa ne incepem viata sexuala dar mie imi este foarte frica de o sarcina nedorita!ce as putea face ca sa am o noapte placuta pe care sa nu o regret mai tarziu?ce pastile as putea lua sau ce sfat imi puteti da? Offline #71 2007-05-02 18:55:10
Re: intrebare pt doctoressaFoarte simplu. Te duci la un cabinet de planning sau la un cabinet ginecologic unde ti se recomanda o marca de anticonceptionale pe care le ei frumos dupa recomandare din prima zi de menstruatie. Pe urma esti protejata si iti uram numai nopti placute. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #72 2007-06-03 19:09:04
Re: intrebare pt doctoressaam o intrebare....acum cateva zile a fost first timeul meu..si nu s-a rupt himenul....dupa ce ne-am dat batutzi am ramas cu o durere foarte mare. de spate,ovare cred,aceeasi durere pe care o am la menstruatie...ce se int?e normal?dc nu s-a rupt?va rog raspundeti-mi Offline #73 2007-06-04 12:43:06
Re: intrebare pt doctoressanu s-a rupt din pricina nepriceperii partenerului si eventual a lipsei tale de colaborare....de aici si durerile pe care le acuzi. Vor trece Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|