homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua

#1 2009-04-22 23:36:30

mihacoco
Membru
Inregistrat: 2009-04-22

buna ziua

Buna ziua
Numele meu este mihaela ,am 29 de ani si sunt din iasi.
am o mare rugaminte la voi daca imi puteti da niste sfaturii ,am fost la un control de rutina si doc. mi a gasit cervo vaginita  si mi a recomanadat niste ovule cu  ciprofloxacin,stamicina,vit a ,vit e  ,hidrocortizon si anestezina sunt la al doilea ovul si am nioste mancarim graznice si putina sangerare.habar nu am ce sa fac si de la ce poate fii.......cred ca de la ele ca pana acum nu am avut nimik
astept un semn ...multumesc frumos si sa auzim nuami de bine.
va pup

#2 2009-04-23 09:13:28

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: buna ziua

Ai facut analiza secretiei?
Ai nascut de curand (caci topicul asta e pt mamici  smile )?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#3 2009-04-23 11:23:39

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

mancarime poti face de la vaginita in sine sau daca iei antibiotic, citeste prospectele si vezi daca la reactii adverse spune de mancarimi

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2009-04-23 23:06:22

mihacoco
Membru
Inregistrat: 2009-04-22

buna
Va multumesc ptr raspuns.nu mi am facut nici o analiza la secretie ,ptr ca de 2 zile am luat acele ovule is de 2 zile am si usturimile,....nu e ceva de mai de mult.iar ovulele sunt preparate in farmacie si nu au prospect.

am vb cu medicul si mi a zis sa le intrerup/...

#5 2009-04-24 10:44:18

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Posibil sa fi facut vreo alergie la ovulele acelea.
Dar trebuia sa ti se faca o analiza de secretie si apoi dat tratament in functie de ceea ce ai.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.