|
Nu esti logat.
Anestezie locala-efecte#1 2009-04-24 22:22:56
anestezie locala-efectepai am avut o interventie stomatologica azi pe la ora 18 si anestezia mi s-a facut in obraz si pe palat dar chiar langa premolarul afectat. Ultima oara a fost editat de actzibild (2009-04-24 22:31:28) om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #2 2009-04-24 22:25:03
Re: anestezie locala-efecteda e posibil...tind sa cred k n-are cum sa fie permanent ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #3 2009-04-24 22:26:01
Re: anestezie locala-efectecand si unde anume ti-a fost facuta anestezia? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|