homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri abdominale

#1 2009-04-24 17:55:37

woman_in_a_suitcase
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Dureri abdominale

Salut..am luat Logest un an si jumatate de zile, dar mutandu-ma in Anglia, am fost la doctor si alaltaieri am inceput sa iau versiunea englezeasca a Logestului...Femodette. Compozitia si pachetul sunt aceleasi, deci este ok..dar am observat ceva ciudat, azi am avut dureri abdominale ciudate, si la fel si saptamanile trecute, doar asa random, au aparut si au disparut insa unele au fost destul de neplacute...este normal acest simptom in timp ce o persoana ia ac? Adica faptul ca ii mai apar dureri ocazional..repet, nu sunt dureri grave, dar seamana cu crampele premenstruale si mi-e sa nu fie vreun chist ceva? hmm Oricum ma voi duce la doctor cand ajung in Romania..(iulie), dar asa pt linistea mea...merci

#2 2009-04-24 18:43:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Dureri abdominale

durerile pot avea si alte cauze, nu se datoreaza neaparat anticonceptionalelor...
poate ai racit, ai mancat ceva ce nu ti-a priit etc...

#3 2009-04-24 22:49:39

woman_in_a_suitcase
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Re: Dureri abdominale

pai si o mancare nepotrivita se manifesta prin durere la ovare? hmm
merci oricum, mi-a mai trecut de atunci..eu vroiam doar sa stiu daca aceste mici dureri se pot datora pastilelor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.