homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ de tip C -col uterin

#1 2009-04-24 19:15:59

danyelita
New member
Inregistrat: 2009-04-10

Streptococ de tip C -col uterin

Imi spuneti va rog cat este de grav aceasta bacterie?Mi-a iesit in urma unei secretii pe colul uterin ,am luat tratament cu augmentin si acum astept sa treaca sapte zile sa repet analiza. Ar trebui sa ia si partenerul tratament pentru  streptococ C?
    Si Doamne oare de unde m-am ales cu el? Oare tratamentul cu augmentin a avut efect?

#2 2009-04-24 21:35:52

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Streptococ de tip C -col uterin

Eu am avut streptococ de tip B, si la fel ca si tine, am facut tratament cu antibiotice ca sa scap de el...
O sa stii daca tratamentul a avut efect, daca o sa ai cultura de pe col negativa... Streptococii astia traiesc in mod normal in tractul intestinal si poate si in vagin si se inmultesc din cauza unei dereglari al florei vaginale.
Partenerul nu necesita tratament.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2009-04-24 21:56:25

danyelita
New member

Multumesc pentru raspuns .Stau cu sufletul la gura sa aflu rezulatul mai ales ca vreau bebe:))

#4 2009-04-24 22:38:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu la fel smile
Sa avem bafta! puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#5 2009-04-25 11:31:23

danyelita
New member

Mai spune-mi ceva te rog ............usturimile sunt produse din cauza acestui streptococ??sau acum nu mai am si poate fi candida??Multumesc

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.