|
Nu esti logat.
Sangerari la administrare microginon#1 2009-04-25 11:43:48
sangerari la administrare microginonSalut!Prietena mea a luat microginon!Totu bine si frumos doar ca are unele sangerari...cand o facem sau pur si simplu!C.m a trecut "teoretic" de 4 zile insa tot apar acele sangerari!E normal?Un mic ajutor doamnele si raman recunoscator!Nu de alte dar cand vedem sangele acele numai de nu avem chef!o zi buna! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #2 2009-04-25 12:07:50
Re: sangerari la administrare microginonDaca e la prima folie pe care o ia e normal sa se intample asa, daca nu, poate merge la medic sa i le schimbe. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-04-25 12:08:04) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-04-25 12:13:24
Re: sangerari la administrare microginone spotting, apare in primele 3 luni de administrare de regula. protejata este desi are spotting, deci puteti avea relatii sexuale. ti`am zis, e ceva normal, pana se obisnuieste organismul, nu va speriati. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|