homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Piele uscata si exfoliata

#1 2009-04-21 23:49:44

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Piele uscata si exfoliata

Prietenul meu se confrunta cu o problema de 2-3 ani .
Ii apar pe cot si in jurul lui niste iritatii (ca niste bubite mici ) care se exfoliaza si are pielea foarte uscata ..
Nu il doare , uneori se "intinde" chestia asta si se duce cam la 7-10 cm de cot spre mana .. (cand e mai iritat)
Eu l-am dat cu crema de galbenele la inceput ..crezand ca are pielea mai uscata dar vad ca e ceva serios si nu prea-i trece ..
Ce credeti ca poate avea ?

Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-04-21 23:50:03)

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#2 2009-04-22 08:13:48

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Piele uscata si exfoliata

pot fi multiple cauze , de la psoriasis si pana la o eczema , sau o uscare a pielii , una puternica sa zic asa .
trebuie sa mergeti  la dermato si va zice exact.

#3 2009-04-23 00:04:19

gabytza_g
New member
Inregistrat: 2008-12-14

buna!am si eu o intrebare...prietenul meu are ceva de genul unei eczeme pe scrot...in zonele laterale care iau contact cu picioarele....p o suprafata mica pielea este crapata,da senzatia cum ca ar fi arsa, il mananca si il ustura...si nu stim ce ar putea fi...problema o are de foarte mult timp....multumesc anticipat

#4 2009-04-23 08:09:21

tttttt
Hero member

din pacate cred ca tot la dermato trebuie sa ajungeti , mie imi pare a fi o eczema

#5 2009-04-23 15:04:06

gabytza_g
New member

dar nu e oare de la o iritatie?ma gandesc ca o fi de la caldura...momentan nu poate ajunge la dermato si de asta as vrea sa pot afla ce e....multumesc

Publicitate

loading...

#6 2009-04-23 15:53:59

tttttt
Hero member

nu stiu daca o sa poti primi aici raspunsul , nu ne putem da seama asa , doar dupa descriere , trebuie sa ajungi la dermato ,
nu te ingrijora , trebuie tratament

#7 2009-04-24 11:56:35

sweet_timea
New member
Inregistrat: 2009-04-21

buna. eu am pielea de pe tot corpul foarte uscata am incercat creme de corp intensive pt hidratare dar parca nu  e mare schimbarea,cand merg la epilat mi se pace ca si faina de alba pielea ce as putea sa mai incerc?mersi

#8 2009-04-24 12:03:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ar trebui sa mergi si la un dermatolog
eu am aceeasi problema si e ceva mai bine de cand folosesc gelul de dus si crema de corp A-Derma de la Ducray, e o gama speciala pentru pielea foarte uscata...o gasesti in farmacii

#9 2009-04-24 13:47:25

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Eu pt pielea uscata care era datorata si pitiriazisului mi-a dat dermatologul o crema cu uree 15% - tractopon. Nu miroase cine stie ce, dar mi-a placut cum face pielea. Si nu foarte scumpa.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#10 2009-04-25 08:21:22

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

timea s-ar putea sa ai pitiriazis .. cremele astea "hidratante" mai rau iti fac .
Am patit si eu asta acum vreo 5 ani , incepusem sa am pielea foarte uscata (eu care o am normala spre grasa) si la un mom. dat mi-au aparut niste "pete" care se exfoliau si se depigmenta pielea ..
Am avut norocul de a-mi aparea pe abdomen .. insa ghinionul de a nu stii ce am si am stat si am asteptat sa treaca ea singura lol Si m-am trezit c-o am si pe maini si pe decolteu si pe spate chiar .
M-am dus la dermatologie si mi-au spus ca am pitiriazis ..
Se scapa foarte greu de el .. si se extinde foarte mult netratat ..io te sfatuiesc sa te duci de urgenta la dermatolog.
Multa sanatate puss

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#11 2009-04-25 09:43:20

odamaria
New member
Inregistrat: 2009-04-20

gabytza_g a scris:

buna!am si eu o intrebare...prietenul meu are ceva de genul unei eczeme pe scrot...in zonele laterale care iau contact cu picioarele....p o suprafata mica pielea este crapata,da senzatia cum ca ar fi arsa, il mananca si il ustura...si nu stim ce ar putea fi...problema o are de foarte mult timp....multumesc anticipat

Buna, din descrierea ta, cred ca prietenul tau are o ciuperca a pielii, se numeste dermatofitie inghinala (Este o afectiune micotica-determinata de o ciuperca a pielii (de tipul Tricophiton rubrum, Epidermophiton floccosum, Tricophiton mentagrophites interdigitale ). Apar placi eritematoase sau eritematoscuamoase (rosiatice), cu periferia mai intens colorata decat restul leziunii, insotite de mancarime intensa; se localizeaza inghinal (la ?stinghie?), sursa: http://dermatoblog.wordpress.com/2009/0 … inghinala/). Sa mearga la dermatolog sa i dea antifungice, altfel nu trece.

#12 2009-04-26 16:48:05

gabytza_g
New member

ms mult odamaria kram .am mai gasit pe un forum cum ca ar fi bine sa foloseasca lamisil,sau tracovort unguent....care era si pe site-ul dat de tine....si o sa incerce asa pt ca e pe o suprafata foarte mica.si daca nu o sa ii treaca sper sa isi faca timp de dermatolog....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.