|
Nu esti logat.
Rana/iritatie#1 2009-04-26 18:54:15
Rana/iritatieSalut, inainte de toate vreau sa zic ca planuiesc sa imi fac o programare la doctor maine, dar fiind studenta in Anglia, am acces la o singura policlinica si nu ma vor trimite direct la ginecolog, ci la tot felul de doctori batrani care o sa imi dea trimitere la ginecolog dupa ce stau jumatate de ora sa le explic ce am..deci apelez la voi orientativ, ca sa ma lamuresc mai bine de o situatie. Offline #2 2009-04-26 19:13:11
Re: Rana/iritatierana pe col nu e... rana pe col nu doare. Offline #3 2009-04-26 19:22:10
Re: Rana/iritatieNu se poate:( Cum sa imi revina, camysh? De cand mi-a trecut nu am facut sex saptamani intregi..am purtat lenjerie de bumbac iar cu igiena nu am avut probleme... Imi vine sa imi smulg parul din cap.. Offline #4 2009-04-26 19:27:46
Re: Rana/iritatiepoate o avea partenerul de cand ai avut-o tu data trecuta si acum ti-a dat-o inapoi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|