homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana/iritatie

#1 2009-04-26 18:54:15

woman_in_a_suitcase
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Rana/iritatie

Salut, inainte de toate vreau sa zic ca planuiesc sa imi fac o programare la doctor maine, dar fiind studenta in Anglia, am acces la o singura policlinica si nu ma vor trimite direct la ginecolog, ci la tot felul de doctori batrani care o sa imi dea trimitere la ginecolog dupa ce stau jumatate de ora sa le explic ce am..deci apelez la voi orientativ, ca sa ma lamuresc mai bine de o situatie.

Prin Februarie, am facut candida..fiind prima oara, am lasat-o 2 saptamani, timp in care nu a trecut. Am fost la doctor, am primit ovul, l-am folosit, mi-a trecut, dar a revenit...am fost din nou la doctor, si mi-a luat niste mostre, care au aratat ca am vaginoza bacteriana si candida. Bun, m-am tratat cu metronidazol, mi-au trecut amandoua, nu ma supara nimic. Am stat o luna fara contact sexual pt ca partenerul era plecat, iar vineri, dupa ce a venit, am reluat contactul. Primul a fost usor dureros, dar tolerabil..dar dupa aia, am inceput sa am o usturime ingrozitoare la intrarea din vagin, gen iritatie, si am inceput sa simt ca si cum as avea ceva 'in plus' acolo...am zis ca e o simpla iritatie si va trece, dar am asteptat o zi si am incercat iar si vreau sa zic ca asa durere nu am mai avut...ma intreb daca e o simpla iritatie, sau poate fi ceva de genul rana pe col? Am mai auzit si ca acest lucru se intampla in timp ce ai vaginoza bacteriana, insa eu sunt destul de sigura ca mi-a trecut. Ce ziceti, este grav? Sa mai astept cateva zile, poate isi revine? Exista vreun unguent ceva pt zone de genul asta? Merci!

#2 2009-04-26 19:13:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Rana/iritatie

rana pe col nu e... rana pe col nu doare.
probabil ti-a revenit infectia. cand mergi la ginecolog sa ceri tratament si pentru partener

#3 2009-04-26 19:22:10

woman_in_a_suitcase
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Nu se poate:( Cum sa imi revina, camysh? De cand mi-a trecut nu am facut sex saptamani intregi..am purtat lenjerie de bumbac iar cu igiena nu am avut probleme...sad Imi vine sa imi smulg parul din cap..

#4 2009-04-26 19:27:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

poate o avea partenerul de cand ai avut-o tu data trecuta si acum ti-a dat-o inapoi...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.