homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imagine anecogena...??

#1 2009-04-26 09:01:20

magda911
Membru
Inregistrat: 2009-04-26

imagine anecogena...??

buna ziua
in urma unei ecografii intravaginale am primit o tidula pe care scria: ovar stang imagine anecogena de natura chistica, 66/36 mm, nevascularizata,hidrosalpinxstang, se recomanda ca125.
am facut analiza ca125 rezulltatul fiind 20.2 valorile normale fiind sub 35( deci e bine). problema e ca nenea doctorul ma cam  lasat
in ceata, urmatoarea consultatie fiind in iunie
ma lamuriti si pe mine de ce mi-a dat analiza? chistul e f mare, .. daca rezultatul ca125 e bun ce am? de ce mia dat sa fac ca 125?
credeti-ma ca numai am rabdare pana atunci, m-am reprogramat la alt medic in  osaptamana.e grav?? va

#2 2009-04-26 13:54:42

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: imagine anecogena...??

am lasat link doctoressei

#3 2009-04-26 20:20:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: imagine anecogena...??

magda911 a scris:

buna ziua
in urma unei ecografii intravaginale am primit o tidula pe care scria: ovar stang imagine anecogena de natura chistica, 66/36 mm, nevascularizata,hidrosalpinxstang, se recomanda ca125.
am facut analiza ca125 rezulltatul fiind 20.2 valorile normale fiind sub 35( deci e bine). problema e ca nenea doctorul ma cam  lasat
in ceata, urmatoarea consultatie fiind in iunie
ma lamuriti si pe mine de ce mi-a dat analiza? chistul e f mare, .. daca rezultatul ca125 e bun ce am? de ce mia dat sa fac ca 125?
credeti-ma ca numai am rabdare pana atunci, m-am reprogramat la alt medic in  osaptamana.e grav?? va

ti-a recomadat analiza ca sa excluda diagnostul de cancer de ovar
hidrosalpinx pe de alta parte inseamna acumulare de lichid in trompa....
nu stiu de te-a minat la medic si deci nu stiu sa iti spun mai mult  decit ca foarte bine faci ca nu astepti pina in iunie , nu pentru ca ar fi ceva grav ci pentru ca nu e deloc cazul sa stai in ceata atit...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.