|
Nu esti logat.
Toxocara si Anticorpi anti cardiolipinici#1 2009-04-23 17:52:30
Toxocara si Anticorpi anti cardiolipiniciBuna tuturor.Tocmai am primit un rezultat de la analize si nu prea stiu sa le interpretez.Toxocara mi-a iesit o.61.iar anticorpii anti cardiolipinici IGG-14.617 iar igm 43.587.Al doilea nu este bun,este foarte mare fata de limita normala si sunt tare impacientata.In primul rand ca nu am inteles ce inseamna si in al doilea rand ca am inteles ca poti pierde sarcina din cauza asta.Multumesc anticipat. Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #2 2009-04-23 21:27:16
Re: Toxocara si Anticorpi anti cardiolipinicianticorpii aia se coreleaza cu sindromul antifosfolipidic... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-04-24 22:40:09
Re: Toxocara si Anticorpi anti cardiolipiniciAnaliza am facut-o pentru ca intentionez sa fac un bebe.Oricum acum sunt extrem de dezamagita si trista.Tot ce am citit pe internet despre asta nu suna deloc bine.Am vreo sansa sa tin un bebe?Exista tratament?Cum naiba m-am pricopsit cu asa ceva......adica este o boala pe care a dezvoltat-o corpul meu....m-am nascut cu asta........in contextul in care nu sufar de nici una din bolile in care apar acesti anticorpi(lupus...etc).Am fost la medic azi dar din pacate era inca in libere dupa Paste......O sa mai repet analiza la un alt laborator peste trei saptamani.... Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #4 2009-04-26 21:07:17
Re: Toxocara si Anticorpi anti cardiolipinicie vorba despre o eventuala suferinta autoimuna...asadar nu te-ai procopsit de nicaieri cu ea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|