|
Nu esti logat.
Plocon Nasi#1 2009-04-27 14:31:07
Plocon NasiFetele, stiu ca multe dintre voi sunt casatorite. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2009-04-27 14:35:48
Re: Plocon Nasida asa se face ....pai in general pt casa ....ce le trebuie sau nu au inca ...aparate elctrocasnice .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-04-27 14:48:41
Re: Plocon NasiBuna, despre mine e vorba la inceputul topicului. Offline #4 2009-04-27 14:52:38
Re: Plocon Nasiaha ok ...si pt perechea cealalta de nasi ...ei sunt romani banuiesc ...o rama din aia 3 d ..sau cum ii zice ..., sau o corabie in sticla ...ma mai gandesc ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2009-04-27 17:00:41
Re: Plocon Nasi
eu nasilor le-am facut pe comanda o carte deschisa din lemn cu iisus sculptat inauntru... imi pare rau ca nu am poze "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-27 17:06:56
Re: Plocon Nasieu am observat ca strainilor le plac lucrurile factute manual,pe care noi nu am da doi bani... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|