homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie

#1 2009-04-27 18:49:14

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Secretie

Buna seara,

Cred ca am o problema si nu stiu din ce cauza. Ca sa o spun pe un ton umoristic, sunt uscata mai tot timpul. Oricat de excitata as fi, pur si simplu raman uscata sau am putina secretie la vreo doua, trei ore dupa ce terminam cu sexul. Nu stiu chiar daca este de la anticonceptionale, pe care le iau de 4,5 luni (nu stiu exact). Cand am facut pauza de un an (nu am luat anticonceptionale) tot am avut aceasta problema...

Ce poate fi? ca nu mai inteleg nimic...

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2009-04-27 19:55:56

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: Secretie

la ginecolog ai intrebat de asta?
in orice caz lubrifiantul ar fi solutia Tei
Durex 2 in 1 sau Durex albastru sunt f bune smile

They can because they think they can.

#3 2009-04-27 20:42:08

Tei
Hero member

Nu am intrebat.
Da, din cand in cand mai folosim un lubrefiant, dar nu prea imi convine. Parca as fi defecta. Nu inteleg de ce mi s-a schimbat asa organismul, inainte nu aveam chiar nici o problema, ba din contra. As vrea sa stiu care e cauza ca sa pot indrepta situatia. E foarte deranjant si il mai doare si pe el din cand in cand din cauza ca sunt... prea uscata. Chiar nu inteleg...

Multumesc oricum de raspuns, One si sa se rezolve cu bine problema ta.

#4 2009-04-27 20:54:51

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Tei, mergi la ginecolog, poate fi pe baza hormonala
de lubrifiant nu ar fi bine sa abuzezi. e ok o data, de 2 ori, dar nu e o solutie permanenta

#5 2009-04-27 20:59:40

Tei
Hero member

Foarte rar il folosim. Nu il vad ca pe o solutie, mai degraba e putin incitant, acela rosu.

Totusi, nu sunt multumita. Inainte era total altfel. Acum, nu numai cand vine vorba de sex, dar mai tot timpul sunt atat de... uscata. Si nu inteleg de la ce schimbarea asta, inainte parca faceam pipi pe mine cand eram excitata, scuze ca dau atatea amanunte, insa e o schimbare majora...

grater

Nu stiu daca ma intelegeti. Vrem sa facem ceva si organismul meu nu da nici un semn ca vrea, intarzie vreo 3 ore...

Publicitate

loading...

#6 2009-04-27 21:41:55

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Tei a scris:

Nu am intrebat.
Da, din cand in cand mai folosim un lubrefiant, dar nu prea imi convine. Parca as fi defecta. Nu inteleg de ce mi s-a schimbat asa organismul, inainte nu aveam chiar nici o problema, ba din contra. As vrea sa stiu care e cauza ca sa pot indrepta situatia. E foarte deranjant si il mai doare si pe el din cand in cand din cauza ca sunt... prea uscata. Chiar nu inteleg...

Multumesc oricum de raspuns, One si sa se rezolve cu bine problema ta.

eu spun sa intrebi si la ginecolog,cred ca ar fi in masura sa iti spuna
poate este vreo dereglare undeva sau esti asa uscata din cauza vreunei afectiuni mai vechi,cine stie
cat despre lubrifiant...in nici un caz nu esti defecta daca il folosesti
eu una sunt clar pro lubrifiant(din pacate fix cand mi s-a intampalt mie faza aia nu folosisem neutral )
inteleg ce spui smile
stai linistita puss

They can because they think they can.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.