|
Nu esti logat.
Prima data:(-2#20 2009-04-27 21:15:37
Re: prima data:(si pe mine m-au criticat cateva persoane de pe forum cand ziceam ca mi-am inceput viata sexuala,desi am doar 15 ani... nu mi-a picat bine,mai ales pentru ca sunt paranoica de felul meu si am grija de tot,in cele mai mici detalii,ca urmare,nu m-am ales nici cu un copil pe cap,nici cu infectii sau boli... si ultimul lucru pe care il pot spune e ca imi pare rau...din contra,a fost ceva minunat... si inca este. daca ea se simte pregatita,good luck macar s-o faca cu cap... nu ca altele,care isi calculeaza perioada fertila pe ciclu neregulat,sau care se lasa pe mana prietenilor neexperimentati,care totusi sunt siguri ca se pot controla... Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-04-27 21:18:31) Offline #21 2009-04-27 21:19:13
Re: prima data:(ai punctat foarte bine ShineOfBlood Offline #22 2009-04-27 23:56:56
Re: prima data:(prezervativul e cel mai bun la inceput. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|