homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma ustura cand ejaculeaza

#1 2009-04-26 21:46:56

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

ma ustura cand ejaculeaza

N-am mai auzit pe cineva plangandu-se de problema mea.Poate stiti voi despre ce e vorba.Pur si simplu ma ustura cand ejaculeaza in interiorul vaginului, iar cateva minute simt acolo ...cum sa spun?...ca un abces la masea...gata sa explodeze.
Mentionez ca am fost la doua controale ginecologice, la doi medici diferiti.Primul mi-a spus ca as avea o rana pe col care trebuie inghetata, iar al doilea (spre bucuria mea) ca nu am nimic grav si mi-a dat un tratament cu ovule cervugid(una la 3zile).Testul Papanicolau mi-a iesit bine (II) fara prezenta bacteriilor bine-cunoscute.
   Simt cam nelinistita.La urmatorul control trebuie sa merg peste o luna...

Si mai am o nelamurire.De la ce apar ranile acestea pe col?N-am nascut si n-am facut nici intrerupere de sarcina .Cu lubrifierea stau mai prost...asta sa fie cauza?

Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-04-26 22:23:30)

#2 2009-04-27 13:52:47

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: ma ustura cand ejaculeaza

am si eu sintomele tale dupa ce sa term actul sexual si si a dat drumul in mine  am niste usturimi foarte mult timp si nu stiu care e cauza ca dk folosim prez nu ma ustura nu ma doare nu am probleme,pe mine ma ustura si cand merg la toaleta dupa ce am facuto

#3 2009-04-27 17:21:05

Anca12
Full member

camy26 a scris:

am si eu sintomele tale dupa ce sa term actul sexual si si a dat drumul in mine  am niste usturimi foarte mult timp si nu stiu care e cauza ca dk folosim prez nu ma ustura nu ma doare nu am probleme,pe mine ma ustura si cand merg la toaleta dupa ce am facuto

Si pe mine...
Peste tot citesc ca rana pe col nu doare.Asa mi-a spus si ginecologul.Din pacate, atunci cand am fost la consult ma protejam numai cu prezervativ si nu stiam ca am aceasta problema, dar acum sunt tare nerabdatoare sa-i spun.
  Am gasit pe net un raspuns la aceeasi problema: "Probabil este vorba de o sensibilitate accentuata a mucoasei tale genitale la lichidul seminal al prietenului. Este indicat sa faceti un test postcoital, care sa arate daca nu cumva spermatozoizii sunt inactivati dupa ejaculare, caz in care pot aparea probleme atunci cand veti dori sa concepeti un copil." Asta ar insemna ca iau ac degeaba si ca nu pot face bebe?!?! Exact ce-mi "lipsea"  diablo

#4 2009-04-27 20:36:48

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

fetelor, dar va ustura tot timpul? caci cel mai adesea aceste usturimi indica o infectie si e logic intr-un fel deoarece sperma e bazica si poate modifica ph-ul vaginal. eu asa patesc cand am candida
ranile pe col nu dor

april sunset, daca esti lubrifiata bine atunci nu ar trebui sa ai dureri la intrarea in vagin

#5 2009-04-28 13:38:46

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

Anca12 a scris:

camy26 a scris:

Si pe mine...
Peste tot citesc ca rana pe col nu doare.Asa mi-a spus si ginecologul.Din pacate, atunci cand am fost la consult ma protejam numai cu prezervativ si nu stiam ca am aceasta problema, dar acum sunt tare nerabdatoare sa-i spun.
  Am gasit pe net un raspuns la aceeasi problema: "Probabil este vorba de o sensibilitate accentuata a mucoasei tale genitale la lichidul seminal al prietenului. Este indicat sa faceti un test postcoital, care sa arate daca nu cumva spermatozoizii sunt inactivati dupa ejaculare, caz in care pot aparea probleme atunci cand veti dori sa concepeti un copil." Asta ar insemna ca iau ac degeaba si ca nu pot face bebe?!?! Exact ce-mi "lipsea"  diablo

tu ai facut acel test cum il fac si unde

Publicitate

loading...

#6 2009-04-28 17:35:42

Anca12
Full member

Sper sa nu ajung sa-l fac camy86!Cam peste o luna trebuie sa merg iar la ginecolog, dar parca nu mai am rabdare pana atunci.
Lady in black, mi-am facut si Papanicolau.N-am candida.Ma ustura de mor cand sperma se aseaza si evident la primul pishu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.