homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Consultatie

#1 2009-04-27 19:55:48

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

consultatie

maine merg la o consultatie la gastroenterologie. pot sa mananc inainte sa nu? si am citit ceva legat de bariu, ca trebuie sa beau ceva...ma puteti lamuri?

Cu zambetul pe buze...

#2 2009-04-28 14:50:36

innana
Sr. member
Site

Re: consultatie

si m-am intors si de la consultatie. nu am mancat nimic inainte. si a fost groaznic. cea mai nasoala experienta la un doctor. am intrat in cabinet, s-a uitat la trimitere si nici nu m-a intrebat nimic. mi-a facut direct gastroscopie. nu am mai facut pana astazi, nici nu stiam bine in ce consta. nici nu mi-a explicat ce urmeaza sa imi faca. a fost rau. am vomat si am plans, mi s-a facut rau. mi-a zis sa ma duc peste 3 saptamani sa-mi dea rezultatul de la proba luata din stomac, mi-a dat niste medicamente si gata nici o intrebare. nimic, nimic. sunt data total peste cap.
si ma doare gatul ingrozitor....

Cu zambetul pe buze...

#3 2009-04-28 16:01:11

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

De ce te-ai dus la gastro? Intrebarile le pui tu, orice nelamurire ai avea trebuie sa te adresezi medicului.

In general investigatia asta nu e placuta. Ce medicamente ti-a dat?

Bariu se ia cand se face radiografie.

#4 2009-04-28 18:03:54

innana
Sr. member
Site

m-am dus la dr pentru ca am arsuri si dureri la stomac.
nu stiu ce intrebari as putea sa ii pun eu doctorului, daca te referi la gastroscopie nici nu stiam ca asta imi face cand am intrat la el in cabinet.
poate gresesc eu dar orice medic te intreaba ce te supara si pana acuma am fost intrebata, si mai ales iti explica ce urmeaza sa iti faca. mai rau e ca nici macar nu mi-a explicat ce am eu de fapt acolo la stomac. de pe reteta am vazut ca am esofagita si gastrita.

Ultima oara a fost editat de innana (2009-04-28 18:06:38)

Cu zambetul pe buze...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.