|
Nu esti logat.
Sarcina?!-2#20 2009-04-24 22:18:58
Re: sarcina?!deci, nu am avut activitate sexuala o lunga prioada pt k ma despartisem de prietenul meu, apoi m am impakt dupa o prioada de timp si nu am mai laut antibebe pt k mi se descoperise o rana p col si tot asa..foloseam prezervativul, dar de vreo 2 luni nu l am mai folosit..proasta idee! da stiu, mi am facut o singura! In America, in sfarsit! Offline #21 2009-04-24 22:23:46
Re: sarcina?!Intrebai anterior la pretul intreruperii. Stai linistita, nu costa enorm. I love you. Remember. They cannot take it Offline #22 2009-04-24 22:25:14
Re: sarcina?!of of! ce sa-ti spun? mai devreme de 5 saptamani ( varsta sarcinii ) nu iti face nimeni intreruperea. oricum suna la cabinete, vezi preturile, vezi cand poti face programarea ( nu stiu cum e la tine in oras dar la mine e plin la cabinete si intreruperi nu se fac in toate zilele ) incearca sa vorbesti deja cu un medic... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #23 2009-04-25 11:29:08
Re: sarcina?!mai vreau sa spun ceva! citeam pe un site si am vazut la mai multe prsoane ca una dintre liniutele de pe testul de sarcina e mai putin evidenta..mie asa mi a iesit la 2 teste de acelasi tip, iar la al 3lea tot 2 erau dar nu prea se vedeau..sanii tot ma dor si ciclu tot nu mi a venit.. In America, in sfarsit! Offline #24 2009-04-25 11:46:09
Re: sarcina?!Angel mergi la medic si impreuna veti hotara ce e mai bine pentru tine. E importanta ca intreruperea sa se faca la timp, ca sa nu apara complicatii pe viitor. Multa sanatate iti doresc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-25 15:39:37
Re: sarcina?!
asa mi-au iesit si mei cand am ramas cu robi, iar testul l-am facut cam la 15 zile de la contact, daca il faci peste cateva zile o sa iasa din ce in ce mai evidente Offline #26 2009-04-25 15:51:59
Re: sarcina?!merci pt raspuns ?!, deja incep sa ma obisuniesc cu gandul ca n am alta solutie decat avortul.. In America, in sfarsit! Offline #27 2009-04-25 19:12:13
Re: sarcina?!si eu sunt disperata fetelor..mi-am facut un test de dimineata si mi-a iesit pozitiv...mi-e frik tare sa fac avort...si totusi prietenul meu nu crede testele astea..si a zis k mai bine sa ne ducem la ginecolog...totusi ma bucur k e alaturi de mn si e mai optimist k mn si ma incurajeaza..dar tot mi-e frica:(..si pe viitor sa nu mai patesc asa cv,,credeti k peliculele acelea care se intorduc inainte cu 10 minute de contactul sexual sunt eficiente?..nu as vrea sa iau pastile k sa nu ma ingrash..ce ma sfatuiti? Offline #28 2009-04-25 20:08:02
Re: sarcina?!Luate la recomandarea medicului nu ai cum sa te ingrasi.Si apoi daca nu ti se potrivesc, le schimbi.Eu zic ca sunt cele mai sigure anticonceptionalele. Iubesc si sunt iubita Offline #29 2009-04-25 22:33:08
Re: sarcina?!fetelor, teste fals pozitive nu au fost pana acum! daca apar 2 liniute, chiar daca a doua e mai slaba, e sarcina. si aveti grija de voi si protejati-va. cum suntem atatea fete care luam ac si nu am patit nimic, nu inteleg de ce riscati in continuare! ce sex e ala, facut cu frica ( oi fi calculat bine sau nu perioada?, daca se intampla ceva? si sa nu uitam ca mai pot avea loc ovulatii si in afara perioadei fertile ) , cu grija prezervativului ( sa-l puna, sa-l puna bine, sa nu alunece, sa nu se rupa ), sau a foitei ( stat cu ochii pe ceas sa vezi cand o pui ) cand poate fi atat de simplu si fara stress cu ac? mergeti la planning, faceti analize si gata! ati terminat cu problemele! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #30 2009-04-28 09:30:23
Re: sarcina?!cine e din galati ...cine stie stie kt e un control la ginecolog la policlinca cu plata de pe domneasca????.. Offline #31 2009-04-28 21:50:20
Re: sarcina?!ionelly, dute la doctorita manole mioara, e foarte buna.eu nu am fost dar a fost o colega, mama ei si au fost f multumite de ea.e km aglomerat dar asta e. si dak esti studenta poti sa t duci cu trimitere de la medicu de familie. In America, in sfarsit! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|