homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina?!-2

#20 2009-04-24 22:18:58

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Re: sarcina?!

deci, nu am avut activitate sexuala o lunga prioada pt k ma despartisem de prietenul meu, apoi m am impakt dupa o prioada de timp si nu am mai laut antibebe pt k mi se descoperise o rana p col si tot asa..foloseam prezervativul, dar de vreo 2 luni nu l am mai folosit..proasta idee! da stiu, mi am facut o singura!

In America, in sfarsit!big_smile

#21 2009-04-24 22:23:46

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Intrebai anterior la pretul intreruperii. Stai linistita, nu costa enorm.
Eu una zic sa faci anestezie dinaceea care te adoarme. Altfel, la aceea in care numai te ameteteste pe mine una m-a scormonit rau...in fine...aici am citit cum zicea o fata ca n-a simtit nimic...io stiu ce sa zic acum...din propriile mele experiente zic mai bine sa te  adoarma.

I love you. Remember. They cannot take it

#22 2009-04-24 22:25:14

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

of of! ce sa-ti spun? mai devreme de 5 saptamani ( varsta sarcinii ) nu iti face nimeni intreruperea. oricum suna la cabinete, vezi preturile, vezi cand poti face programarea ( nu stiu cum e la tine in oras dar la mine e plin la cabinete si intreruperi nu se fac in toate zilele ) incearca sa vorbesti deja cu un medic...
bafta!
si cand ai nevoie te asteptam aici.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#23 2009-04-25 11:29:08

angel89
Sr. member

mai vreau sa spun ceva! citeam pe un site si am vazut la mai multe prsoane ca una dintre liniutele de pe testul de sarcina e mai putin evidenta..mie asa mi a iesit la 2 teste de acelasi tip, iar la al 3lea tot 2 erau dar nu prea se vedeau..sanii tot ma dor si ciclu tot nu mi a venit..

#24 2009-04-25 11:46:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Angel mergi la medic si impreuna veti hotara ce e mai bine pentru tine. E importanta ca intreruperea sa se faca la timp, ca sa nu apara complicatii pe viitor. Multa sanatate iti doresc.

P.S.: Pe viitor foloseste o metoda contraceptiva si nu te mai baza pe noroc.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#25 2009-04-25 15:39:37

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

angel89 a scris:

mai vreau sa spun ceva! citeam pe un site si am vazut la mai multe prsoane ca una dintre liniutele de pe testul de sarcina e mai putin evidenta..mie asa mi a iesit la 2 teste de acelasi tip, iar la al 3lea tot 2 erau dar nu prea se vedeau..sanii tot ma dor si ciclu tot nu mi a venit..

asa mi-au iesit si mei cand am ramas cu robi, iar testul l-am facut cam la 15 zile de la contact, daca il faci peste cateva zile o sa iasa din ce in ce mai evidente

#26 2009-04-25 15:51:59

angel89
Sr. member

sad merci pt raspuns ?!, deja incep sa ma obisuniesc cu gandul ca n am alta solutie decat avortul..

#27 2009-04-25 19:12:13

ionelly
New member
Inregistrat: 2009-04-23

si eu sunt disperata fetelor..mi-am facut un test de dimineata si mi-a iesit pozitiv...mi-e frik tare sa fac avort...si totusi prietenul meu nu crede testele astea..si a zis k mai bine sa ne ducem la ginecolog...totusi ma bucur k e alaturi de mn si e mai optimist k mn si ma incurajeaza..dar tot mi-e frica:(..si pe viitor sa nu mai patesc asa cv,,credeti k peliculele acelea care se intorduc inainte cu 10 minute de contactul sexual sunt eficiente?..nu as vrea sa iau pastile k sa nu ma ingrash..ce ma sfatuiti?

#28 2009-04-25 20:08:02

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Luate la recomandarea medicului nu ai cum sa te ingrasi.Si apoi daca nu ti se potrivesc, le schimbi.Eu zic ca sunt cele mai sigure anticonceptionalele.

Iubesc si sunt iubita

#29 2009-04-25 22:33:08

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

fetelor, teste fals pozitive nu au fost pana acum! daca apar 2 liniute, chiar daca a doua e mai slaba, e sarcina. si aveti grija de voi si protejati-va. cum suntem atatea fete care luam ac si nu am patit nimic, nu inteleg de ce riscati in continuare! ce sex e ala, facut cu frica ( oi fi calculat bine sau nu perioada?, daca se intampla ceva? si sa nu uitam ca mai pot avea loc ovulatii si in afara perioadei fertile  ) , cu grija prezervativului ( sa-l puna, sa-l puna bine, sa nu alunece, sa nu se rupa ), sau a foitei ( stat cu ochii pe ceas sa vezi cand o pui ) cand poate fi atat de simplu si fara stress cu ac? mergeti la planning, faceti analize si gata! ati terminat cu problemele!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#30 2009-04-28 09:30:23

ionelly
New member
Inregistrat: 2009-04-23

cine e din galati ...cine stie stie kt e un control la ginecolog la policlinca cu plata de pe domneasca????..

#31 2009-04-28 21:50:20

angel89
Sr. member

ionelly, dute la doctorita manole mioara, e foarte buna.eu nu am fost dar a fost o colega, mama ei si au fost f multumite de ea.e km aglomerat dar asta e. si dak esti studenta poti sa t duci cu trimitere de la medicu de familie.
nr de tel:0236417941 si iti mai trebuie si adeverinta de student vizata la casa de asigurari plus buletinu, asta dak esti studenta repet.
program: luni si vineri:07-14
              marti si joi:14-21
sper sa ti fie de folos!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.