|
Nu esti logat.
Ajutor ca sa scap de stres#1 2009-04-29 01:11:39
ajutor ca sa scap de stresBuna fetelor. ma adresez voua cu o mica mare problema: iau anticonceptionale de aproape 3 ani, fara pauza... iar acum 3 saptamani m-am hotarat sa fac o pauza. Problema e ca am avut un contact sexual neprotejat sambata seara. Exista riscul unei sarcini? pentru ca citisem undeva ca dupa o perioada lunga de anticonceptionale, nu poti ramane gravida asha repede. Offline #2 2009-04-29 01:17:03
Re: ajutor ca sa scap de stresdar de cat timp lua pastilele? prietena mea a fost in aceeasi situatie, si acum e bine merci...fara copil Offline #3 2009-04-29 01:32:11
Re: ajutor ca sa scap de strespoate sa-mi spuna cineva totusi care a mai trecut printr-o situatie asemanatoare? sa stiu una si buna... Offline #4 2009-04-29 09:23:05
Re: ajutor ca sa scap de stresDupa intreruperea anticonceptionalelor se pot produce ovulatii multiple si aiurea, adica perioada ta fertila e mult mai mare decat ar fi in mod normal... Deci risc de sarcina exista, chiar marisor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|