homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ma fac fara el?

#1 2009-04-28 13:45:07

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

ce ma fac fara el?

k

Ultima oara a fost editat de princesss (2009-05-03 08:34:12)

#2 2009-04-28 14:01:41

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: ce ma fac fara el?

o sa te obisnuiesti cu ideea si o sa vezi cum trece timpul...totusi 3 luni nu e mult.
si noi am fost despartiti in vara, vara asta o sa fie la fel...in rest ne vedem in fiecare zi...e greu, dar te obisnuiesti

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#3 2009-04-28 14:14:47

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

3 luni trec repede smile poate iti mai da andru niste sfaturi ca ea e invatata cat de cat cu asta. incearca sa te calmezi si sa iti ocupi timpul cu ceva, ai sa vezi ca trece mai rpd...plus ca presupun ca o sa vorbiti zilnic, va fi putin mai usor

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2009-04-28 14:25:57

angel07
New member
Inregistrat: 2008-12-21

trece repede timpul, nu fii ingrijorata  puss
dupa parerea mea e si un test pt relatia voastra, dar o sa fie bine, ai sa vezi.  smile

...sa nu cerem perfectiune iubirii ...iubirea acopera o multime de ..pacate ....

#5 2009-04-28 14:28:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

3 luni nu e chiar asa de mult, vor trece repede smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2009-04-28 16:43:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

princesss si eu sunt la fel de prapastioasa ca si tine deci te inteleg perfect,
eu numai la gandul la faptul k ar exista o situatie candva in care nu ne-am vedea cateva luni cred k ma ia cu frisoane.
Eu spre exemplu am o mareee admiratie pt persoanele astea mai tari decat mine care reusesc sa treaca prin astfel de "teste" . Stiu k nu e mare smecherie dar ... jos palaria. (cel putin din partea mea)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#7 2009-04-28 18:25:33

addicted
Hero member
Inregistrat: 2007-06-12

Ai sa te obisnuiesti,desi nu crezi..
Si prietenul meu a fost plecat in Italia anul trecut, vreme lunga, si-am disperat o sapt., nu mancam, nu ieseam, nu faceam nimic... Insa la un moment dat m-am enervat, mi-am sters nasul si lacrimile lol si-am zis ca trebe sa ma obisnuiesc, ca doar nu sta acolo o vesnicie + ca-l faceam sa se simta foarte vinovat ...
Si cu timpul m-am obisnuit,am inceput sa ies cu amicii, vorbeam cu el la tel., pe messenger si da! pot sa zic, ca a fost un " test " bun.
Ai sa fii bine you-ll see wink

You can’t live a positive life with a negative mind.

#8 2009-04-28 18:32:01

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

3 luni trec repede tongue
o sa fie greu la inceput primele zile, dar o sa vezi ca o sa fie bine tongue
nu ai de ce sa plangi..o sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa va revedeti big_smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#9 2009-04-28 19:10:48

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Si prietenul meu a fost plecat prin Italia tot cam 3 luni si a fost greu dar tot a trecut pana la urma tongue ..Bine dar cand a plecat noi inca nu stateam impreuna acum stam zi de zi unul langa celalalt si daca aflu ca pleaca nush ce am sa ma fac si din pacate exista aceasta posibilitate sad.
Te inteleg perfect dar din pacate nu ai ce face si va trebui sa incerci sa rezisti.Trebuie sa'ti gasesti lucruri zilnice de facut ca sa treaca timpul mai repede si trebuie sa ai multe minute pe tel big_smile.
Bafta sa treaca repede timpul si sa va fie bine!

Ultima oara a fost editat de life (2009-04-28 19:11:33)

We Have To Be Strong !!!

#10 2009-04-28 19:16:41

skumpi
Vizitator

si iubi trb sa plece da numa 2 sapt ...da oricum...noi cum nu suntem obisnuiti...chiar dak nu ne vedeam 3-4 zile amxim...stiam ca ii aici...acasa...aproape d mine si pot sa`l vad oricand...dar asa`  roll

eh...mai respiram si noi lol

#11 2009-04-28 19:21:52

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

sunt doar 3 luni princesss smile
dupa cum au zis si fetele,trec repede
ocupa-ti timpul cu ceva  ce nu ai putea face cand este el non stop cu tine si imediat trece wink

They can because they think they can.

#12 2009-04-28 20:05:32

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

si iubi a fost plecat  4 luni in italia ... inainte de plecarea lui plangeam plangeam plangeam .... cand a plecat nici nu stiam pe ce lume ma aflu eram foarte dezorientata simteam ca nu mai am nici un rost .... cand ieseam de la scoala aveam obiceiul sa-l sun eram trista cand imi aduceam aminte ca el nu mai e aici sad dar au trecut cele 4 luni .... in timp m-am obisnuit cu ideea ca ziua revederii va fi mai dulce ... acum e acasa big_smile suntem ok .... deci nu trebuie sa-ti faci griji , trebuie doar sa-ti ocupi timpul cu altceva , sa nu gandesti pesimist , 3 luni vor trece repede ...  smile acuma ai mai mult timp pt tine .... fa ceva folositor pt tine smile

#13 2009-04-28 20:28:41

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

princesss a scris:

nu stiu cum sa pove mai pe scurt ce mi se intampla,astfel incat sa ma intelegeti si sa'mi dati un sfat,pt k pur si simplu nu ma pot opri din plans neutral
pleaca peste o saptamana in Italia,pt 3 luni.
motive serioase are,deci nu pot sa zic nimic k il inteleg perfect....dar eu ce ma fac fara el atta timp?
de aproape 2 ani ne vdm destul de des,foarte rar se intampla sa nu ne vdm 3,4 zile...iar akm sa nu'l mai vad atata vreme,
nu stiu ce o sa fac...abia  azi a aflat ca pleaca si de dimineata de cand am vb n'am mai fost in stare de nimic...
imi imaginez cum vor trrece astae 3 luni.
mai singura si mai dezorientata k akm nu m'am simtit in viata mea,iar cand ma gandesc k va fi mai rau...

Ce-o sa faci? O sa traiesti.Asta o sa faci tongue

Sim y 

#14 2009-04-28 21:16:14

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

iubi pleaca constant asa...cel mai mult a plecat 5 luni si atunci a fost cel mai greu, din toamna va pleca cate 3 luni si va sta cate 2 luni acasa pt ceva vreme...
nici noi nu eram obsinuiti asa pt ca inainte ne vedeam mereu eram impreuna stiam ca suntem aproape unul de altul si cand a fost sa-si aleaga meseria asta am stiut si am acceptat sa stau in relatia asta pt ca-l iubesc chiar daca mi-e greu fara el cat timp e plecat si lui fara mine acolo....dar vorba lui pleaca pt noi acolo ca sa ne fie bine mai incolo, asta e viata nu e usoara mai tb facute si sacrificii de genul.
depinde de fiecare cum rezista....unele pers nu suporta distanta si vor sa aiba mereu pe cineva langa ele, dar cand iubesti accepti zic eu si te obisnuiesti in timp.
la voi sunt doar 3 luni atat eu zic ca nu e un capat de lume....si asa e cum au zis si fetele e un test pt relatia voastra. daca va iubiti mult si vreti sa fiti impreuna pt toata viata veti ramane si dupa ce se intoarce el de acolo.
dar sunt si cazuri in care nu merge...si dupa ceva timp petrecut la distanta cuplul se destrama din mai multe motive...nu vreau sa te ingrijorez doar iti spun adevarul, sper sa nu fie cazul vostru si sa fie totul ok.
incearca sa-l intelegi si tu te vei descurca si fara el, la inceput o sa-ti fie mai greu.
ar putea fi chiar mai bine cand se va intoarce va vedeti mai cu dor si mai dispare din monotonie.

#15 2009-04-28 21:19:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

simy_alexandra a scris:

Ce-o sa faci? O sa traiesti.Asta o sa faci tongue

subscriu...

#16 2009-04-28 21:23:46

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

al meu e plecat de la 14 ani in strainatate, iar de cand suntem impreuna ( 1 an jumate) , au trecut multe luni cand nu eram unul langa altul, in schimb ne vedem pe net, vorbim de 2-3 ori pe zi si crede-ma ca focul e vesnic aprins, de obicei vacantele mi le petrec la el, facem sa ne fie cumva. crede-ma...or sa treaca lunile astea, gandeste-te pe viitor, ce bine o sa va prinda banutii astia. in primele saptamani e greu, depinde cum iti faci tu zilele... incearca sa-ti pastrezi optimismul, ca in mod sigur se el e la fel de necajit ca si tine, acum trebuie sa fii tare si sa-l incurajezi. multa bafta wink

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#17 2009-04-29 13:00:24

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

princess da poate gasesti o portita si il si vizitezi in astea 5 luni smile ... nu zi hop pana nu ai sarit , n'ai de unde sa stii cum vor decurge lucrurile pe viitor smile

#18 2009-04-29 13:45:05

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

princesss de-ai stii cate am pierdut eu cu iubi....revelionul si craciunul nu l-am mai facut impreuna de 2 ani, ziua mea a lui 1 mai anul trecut nu le-am prins ca era plecat, pastele la fel, aniversarile noastre la fel...multe n-am prins impreuna, dar asta e....ma suna la evenimente importante, imi da mailuri in fiecare zi si asa ne simtim aproape unul de altul.
acum prindem si noi mai multe impreuna si profitam de asta...o sa te obisnuiesti...daca esti asa pesimista sigur iti va fi f greu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.