|
Nu esti logat.
Intrebare care asteapta raspuns !!!#1 2009-04-29 14:48:05
Intrebare care asteapta raspuns !!!La ultimele analize ale sangelui mi-au iesit urm. rezultate: Offline #2 2009-04-29 15:05:41
Re: Intrebare care asteapta raspuns !!!Numarul de trombocite este scazut... poate din cauza ca ai fost racita? sau ai avut o infectie, ceva? Offline #3 2009-04-29 15:09:52
Re: Intrebare care asteapta raspuns !!!N-am avut nici infectie , n-am racit , n-am avut nimica.... Offline #4 2009-04-29 15:14:41
Re: Intrebare care asteapta raspuns !!! Ciudat... la altceva nu ma pricep sa iti raspund, doar asta mi-a trecut prin cap, stiind ca la mine a scazut foarte mult si apoi a urcat la normal. Offline #5 2009-04-30 09:53:19
Re: Intrebare care asteapta raspuns !!!Multumesc de raspuns .....mai astept pareri si raspunsuri. Medicul meu de familie mi-a zis ca poate ar fi din cauza pastilelor , e corpul intoxicat din cauza lor , ori le schimb cu altele mai usoare ori renuntam de tot la ele ....sa vedem ce zice si gineco.....si sincer nu prea ma incanta steriletul ca am auzit ca poti sa ramai gravida chiar daca e " montat " bine ....dar mai sunt si alte metode de " pazire " Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|