|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2009-04-30 12:02:38
anticonceptionaleam luat anticonceptionale timp de o luna.dupa aceea mia intarziat ciclul vreo 2 saptamani.mi-am facut 2 teste de sarcina diferite,la distanta de o saptamana unul fata de celalant si au iesit ambele negative.exista vreo posibilitate sa fiu insarcinata ?nu am nici un simtom al sarcinii.va rog sa-mi raspundeti! va multumesc Offline #2 2009-04-30 13:26:58
Re: anticonceptionaleCred ca e vorba de o dereglare. Daca mai intarzie, mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-04-30 13:33:37
Re: anticonceptionalems mult de tot ....daca mai are cineva alte pareri as fi recunoscatoare ...multumesc Offline #4 2009-04-30 15:15:08
Re: anticonceptionalepai daca ai luat corect contraceptivele nu sunt sanse sa fi ramas insarcinata...eu cred ca de-aia ti-a intarziat mesntra pt ca te-ai lasat de ele si este evident o dereglare, dar cum spun si fetele, daca continua cu intarziatul mergi la doc. Offline #5 2009-04-30 20:11:17
Re: anticonceptionaleva multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebari si mi-au luat "o piatra de pe inima",intr-un fel!...ramane doar sa mai astept...ms mult Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|