homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella vaginalis

#1 2008-11-15 12:14:54

gabylicious
Membru
Inregistrat: 2008-11-15

gardnerella vaginalis

buna doctoressa:) este prima mea zi ca membra a acestui site si sunt foarte bucuroasa sa ma aflu intre voi.Am si eu  anumite nelamuriri:in urma cu aprox 6luni am fost diagnosticata cu trichomonas vg ,am urmat tratament (am scapat cu greu) si in urma cu 2zile am fost la ginecolog sa vad daca totul este in regula.Acum mi-a aparut la analize gardnerella vaginalis ,doctoul mi-a prescris un tratament complex(injectii,antibiotice,ovule,supozitoare,spalaturi cu ceai de galbenele) .Insa,dupa aflarea rezultatelor am avut contact neprotejat .Din acest motiv are si prietenul meu gardnerella ?Cum pot reechilibra ph-ul vaginului astfel incat aceste afectiuni sa nu mai apara?Doar nu o sa fac toata viata tratamente:( multumesc ff mult

#2 2008-11-15 12:24:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: gardnerella vaginalis

injectii cu polidin cumva? ce fel de supozitoare? si spalaturi intravaginale cuceai de musetele sau doar la exterior? si da...va trebui sa urmeze si iubitul tau parte a trat care contine antibiotic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-15 13:07:39

gabylicious
Membru

as vrea sa iti raspund la intrebari dar chiar nu inteleg scrisul doctorului:( in mom cand voi  lua medicamentele iti voi spune ce fel se numesc..in ceea ce privesc spalaturile mi-a recomandat ambele variante dar sa le fac  fara irigator.multumesc f mult si voi reveni cu detalii

#4 2008-11-17 17:55:22

gabylicious
Membru

cum am spus..smile am fost sa imi iau medicamentele si am urmatoarele:macmiror ovule,cuminol,kleon,gentamicina injectii,supozitoare diclofenac..:-<

#5 2008-11-17 18:02:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

2 tipuri de antibiotic? cam mult dupa parerea mea...mai ales ca vb doar de gardnerella...care e de fapt o dereglare a florei vaginale...sa speram ca nu ti vei dat peste cap si mai mult flora vaginala cu aceste antibiotice...din care unul e destul de puternic...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-11-17 18:25:07

gabylicious
Membru

si in cazul acesta la ce anitbiotic pot sa renunt?

#7 2008-11-17 19:53:43

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mie mi se pare ca este suficient cuminolul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2009-04-28 15:31:01

alexandrada
New member
Inregistrat: 2008-08-06

doctoressa, again and again aceeasi problema. de 2 ani jumate am o gardnerella de care nu pot scapa. am schimbat de 3 ori medicul ginecolog, am facut 4 tratamente cu ovule si antibiotice de tot felul (fiecare din cei 3 mi-au recomandat alt tratament), acum e o noua incercare cu ovule macmiror... doctorul zice ca trebe sa aflam sursa...
eu folosesc absorbante zilnice. le schimb ori de cate ori cred ca e nevoie... sa fie si de aici...?
sa renunt la ele si sa incep sa-mi fierb lenjeria?...
ce ma sfatuiti sa fac, pe langa tratament, ca sa descopar sursa infectiei...????

#9 2009-04-28 16:39:09

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

da, renunta la absorbantele zilnice, fa o pauza bunicica de la sex..
si eu mam chinuit o perioada mai indelungata cu gardenerella,cum terminam tratamentul..o saptamina era ok dupa care din nou revenea..si tocmai ma despartiseram de boyfriend..si incetu cu incetul a disparut de la sine..dar tot ma gindesc ca a disparut dupa ce miam facut epilare inghinala cu laser, si trebuia din 20 in 20 min sami sterg labiile cu spirt..ba chiar am tinut si bandaj acolo jos din vata cu spirt..ca sa nu sa se faca vreo infectie..nu stiu daca o fi avut vreo influenta, dar mie mi se pare ca a ajutat si asta..

mariah carey - bye bye

#10 2009-04-28 16:43:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

alexandrada, normal ca nu ti-a trecut cu Macmiror, fiindca macmiror trateaza candida, nu gardnerella... poate mergi la alt medic
spalaturi vaginale faci ? daca da, renunta la ele

#11 2009-04-28 16:51:45

alexandrada
New member

nu fac spalaturi, am vazut ca nu-s indicate...
iar doctoru' asta ultimul chiar mi se pare ok... in seara asta incep macmiror-ul, mi l-a recomandat ca la el in agenda medicala (s-a uitat cu mine de fata) scrie ca merge si la celelalte infectii... saracu nu mai stie ce sa-mi dea, am facut si cu betadine si cu polyginax si cu tot felul de antibiotice si nik-nik...sad

multumesc pt sfaturi si tie, si micusei... renunt la absorbante, dar oare e suficient?... trebuie sa fierb chilotii de-acum...?sad

#12 2009-04-28 16:59:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu stiu la ce s-a uitat el, dar chiar nu are treaba cu gardnerella Macmiror-ul... ar trebui sa-ti dea tratament pentru gardnerella, si pastile si ovule, eventual mai uita-te pe topicurile cu gardnerella de pe aici, nu zic sa iei pastile de capul tau, dar sa vezi cam ce tratamente se dau
nu trebuie sa fierbi chilotii...

#13 2009-04-28 17:07:36

alexandrada
New member

sad am citit si ras-citit toate topicurile legate de infectia asta... am si luat, am zis deja, 3 sau 4 tratamente diferite... dumnezeu stie cum sa procedam sa gasim o data pt totdeauna un medic klumea....sad asta e chiar tare, e director de maternitate, are referinte excelente... pfuf

#14 2009-04-30 21:30:57

parmena
New member
Inregistrat: 2009-04-06

crys_ty_na,din acte stiu eu,ceaiu d musetel nu e bun pt spalaturi.sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.