homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa ma tratez?-2

#20 2009-04-28 13:02:15

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: cum sa ma tratez?

justme22, nu mai raporta fosta relatie la cea din prezent... ce a fost in trecut a ramas in trecut, prezentul si viitorul depind numai de tine...
Fii optimista, ai incredere in tine, lasa-i si lui libertate, pentru ca pana la urma se va satura de situatia asta si veti ajunge sa va despartiti...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2009-04-29 10:58:58

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

am avut ieri o discutie destul de lunga....mi-a zis ca trebuie sa se schimbe ceva....am hotarat sa incercam amandoi sa schimbam ceva si sper de data asta sa fie bine....sper sa si reusesc sa ma abtin de multe ori...cand o sa fie nevoie...
Nu mai pleaca la Iasi...ca a intervenit ceva...in schimb tot o sa plec acasa 2 saptamani si o sa fim departe unul de altul...sper sa fie ok...
Multumesc mult ca ati fost langa mine.
Va pupic

#22 2009-04-29 11:12:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

asa sa fie...in rest numai bine

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#23 2009-04-29 11:39:37

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

nu stiu daca postez unde trebuie, imi cer scuze
vreau sa va intreb daca e cineva printre voi care foloseste lubrefiant?
aseara dupa contact am avut o usturime si cred ca a fost din cauza faptului ca nu am fost indeajuns de umeda
ce stiti despre acest lubrefiant? de unde se ia? afecteaza un vreun fel? adica poate provoca vreo infectie ceva?
si cum se foloseste?
va multumesc

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#24 2009-05-01 15:21:33

persifona
Vizitator

Briana_maria, cauta un subiect unde sa se vorbeasca asta, aici esti foarte off-topic.
Lubrifiant gasesti la farmacie si in supermarketuri, nu provoaca infectii.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.