|
Nu esti logat.
Sangerari la 2 saptamani de la ciclu!#1 2009-04-30 21:23:30
Sangerari la 2 saptamani de la ciclu!Luna trecuta mi-a venit menstratia dar a fost mai putin abundenta ca de obicei...Mult mai putin decat de obicei.De 2 luni nu mai iau pastile,iar acum mi-a venit menstruatia la 2 saptamani,sau cel putin asa da semne ca ar fi.Chilotul meu e patat si doar atat...Ce se intampla?Am o problema de sanatate,sau e sarcina? Offline #2 2009-05-01 13:55:01
Re: Sangerari la 2 saptamani de la ciclu!Iasmina, ai avut contacte cu risc? Offline #3 2009-05-01 14:06:34
Re: Sangerari la 2 saptamani de la ciclu!nu, nu am avut! ciclul imi vine miercurea, si acum mi-a venit sangerarea tot miercuri, doar ca mai devreme ca de obicei; am mai avut dereglarea asta acum aproximativ 3 luni, am luat Yasmin anul trecut, apoi am facut pauza din prospect si am luat iar inca o luna apoi am facut pauza 2 luni si ma gandesc sa nu fie o dereglare de la pastile! Offline #4 2009-05-02 11:52:04
Re: Sangerari la 2 saptamani de la ciclu!eu zic ca e posibil sa fie o dereglare. dar daca nu se opreste sangerarea, mergi la un medic, el te va lamuri mai bine. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|