homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am fost diagnostitrichomonas vaginalis

#1 2009-05-01 15:29:49

me_isis
Membru
Inregistrat: 2009-05-01

am fost diagnostitrichomonas vaginalis

am fost diagnosticata cu trichonomas vaginalis si sunt putin cam speriat grater ce fac????cum se trateaza??? a mai avut cineva asa ceva??? va rog sa-mi raspundeti!!! pls

#2 2009-05-01 17:42:31

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: am fost diagnostitrichomonas vaginalis

Tratamentul este simplu - antibiotice pe cale orala uneori asociat cu un tratament local, este de scurta durata si da rezultate foarte bune daca este urmat corespunzator in ceea ce priveste doza si perioada.

Fiindca exista riscul ca la unul dintre parteneri infectia sa fie fara simptome (asimptomatica) se recomanda ca ambii perteneri sa urmeze tratamentul in acelasi timp. Dupa terminarea tratamentului se recomanda un nou examen pentru a avea siguranta eficacitatii acestuia. Abstinenta sexuala este conduita cea mai buna pana la primirea rezultatelor ce atesta disparitia infectiei. Nu este recomandat contactul sexual chiar daca este folosit prezervativul.

Nu este recomandat sa se consume alcool in timpul tratamentului. Tratamentul cere atentie speciala in cazul femeilor care sunt insarcinate sau alapteaza.

Pentru mai multe detalii poti da o cautare pe forum, s-a mai discutat despre asta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2009-05-02 13:21:01

me_isis
Membru
Inregistrat: 2009-05-01

Re: am fost diagnostitrichomonas vaginalis

ms frumos de raspuns.e mult mai oki ca stiu ca nu e chiar asa de grav. wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.