homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata

#1 2009-05-02 13:30:37

maddy77
New member
Inregistrat: 2007-09-03

menstruatie ciudata

Buna,
am si eu o nelamurire.Am luat contraceptive yasmin timp de 2 ani,apoi,din cauza unor sangerari aparute intermenstrual am consultat un medic de planning care mi-a recomandat marvelon.Problema este ca dupa 2 luni de marvelon am luat brusc in greutate si am avut si alte simptome neplacute-tensiune in sani,greata,depresie.Asa ca,din proprie initiativa -stiu ca am gresit,dar e un oras mic si nu gaseam alt medic-am reveni la Yasmin.Acum mi-a venit menstra,dar e maronie si foarte redusa cantitativ.Am vreun motiv de ingrijorare? poate fi menstra peste sarcina? mentoinez ca am luat pastilele de Yasmin corect,la timp,si le-am inceput in a 8 a zi,dupa pauza de 7 zile .Nu am luat medicamente"interzise".Va multumesc

cras amet qui nunquam amavit

#2 2009-05-03 12:24:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: menstruatie ciudata

daca ai respectat modul de administrare si ai evitat produsele care le scad eficienta, nu are cum sa fie sarcina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.