|
Nu esti logat.
Oare sunt ceva probleme#1 2009-05-03 22:01:04
oare sunt ceva problemeiau ce vreo 4ani marvelon 28; iar menstra de obicei imi venea sambata sau duminica,....ultimul contact sexual a fost in 5 ianuarie 2009......si acum trebuia sa imi vina sambata sau azi, si inca nimik....oare ar fi ceva probleme? oricum nu cred ca mai e cazul sa ma gandesc la o sarcina peste ciclu, nu? in acesti 4 ani nu am facut nicodata pauza, ar trebui? Offline #2 2009-05-03 22:18:46
Re: oare sunt ceva problemenu este regula sa vina in fiecare luna in aceesi zi,astepta pana la ultima pastila din cele inactive.iar daca tu sti k le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji.bafta! Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #3 2009-05-03 23:14:40
Re: oare sunt ceva problemeazi e cea dea 4 zi fara pastiluta, din cele 7zile de pauza..... leam luat in fiecare zi...poate cu ceva diferenta de ore intre ele, adk poate au fost zile in care nu leam luat la aceasi ora.... Ultima oara a fost editat de ramonel (2009-05-03 23:25:38) Offline #4 2009-05-04 12:07:30
Re: oare sunt ceva problemeincepi o noua folie si daca nu apare nici in pauza urmatoare mergi la medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|