|
Nu esti logat.
Efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?#1 2007-05-31 14:36:02
efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?buna ziua, as vrea sa stiu daca este posibil ca efectele secundare ale anticonceptionalelor (iau microgynon la sfatul medicului) sa se resimta la mai bine de juma de an. mentionez ca nu am avut niciun fel de problema cand am inceput sa le iau, dar acum constat o crestere in greutate si ce ma ingrijoreaza, o eruptie de cosuri. sa fie de la ele? Offline #2 2007-05-31 14:51:52
Re: efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?cresti in greutate din bun senin? cu regimul alimentar de pina acum? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-05-31 22:53:21
Re: efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?regim alimentar ca pana acum, ba chiar din contra, am tinut si cura dar nu dau un gram jos. tinand cont de faptul ca nu am avut niciun cos pana acum, nici in adolescenta, nici mai tarziu, eruptia de cosuri, se inmultesc pe zi ce trece, imi ridica semne de intrebare si mi-e greu sa cred ca e de la transpiratie, caldura and co, repet, neavand nicio pb pana acum. Offline #4 2007-06-01 11:21:42
Re: efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?ok, mergi la medic...la unul de planning, si discuta cu el...e posibil sa fie in legatura cu contraceptivele, insa nu pot fi singura pentru ca imi lipsesc marea majoritate a informatiilor necesare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-01 14:59:14
Re: efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?am apelat la acest forum tocmai pentru ca nu pot merge la un medic de planning si nici macar la unul ginecolog in viitorul apropiat. nu sunt in tara si aici in afara de urgente nu se primeste o programare mai devreme de o luna. iar eu nu intru in categoria urgente dupa cate mi s-au spus. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-04 13:05:59
Re: efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?in acest caz ai doua posibilitati din cite imi dau eu seama: fie iti asumi problemele enumerate pina ce ajungi in tara si poti merge la un medic, fie nu mai iei contraceptivele si te folosesti de alta metoda de protectie impotriva sarcinii pina ajungi in tara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-06 22:45:58
Re: efecte secundare dupa mai bine de 6 luni?multumesc mult pentru raspunsuri Ultima oara a fost editat de dana19 (2007-06-06 22:46:19) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|