|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2007-06-07 14:16:46
intarziere menstruatieva salut fetelor! si eu sunt oarecum, de fapt, mai mult, disperata pt k sunt in a 3-a zi de intarziere a menstruatiei... luna trecuta am luat postinor si mi-a venit p 8mai, cu 4zile mai devreme, durata menstrei normala. am folosit f constiicios prezervative tot timpul de la administrarea postinor , fara niciun incident, dar iata k imi intarzie... in ficare luna cu 10-14zile inainte d menstr aveam sd premenstrual, dar care in aceasta luna, a inceput exact in ziua in care tb sa-mi vina. exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala d la postinor sau... ceva mai nasol? va rog frumos, dak imi puteti raspunde... Offline #2 2007-06-07 14:18:18
Re: intarziere menstruatiete rog mult, doctoressa, ce ma poti sfatui? Offline #3 2007-06-07 14:19:40
Re: intarziere menstruatieeu cred ca e o dereglare de la postinor. ca asa am patit si eu am luat o sg data in viata postinor si mi s'a dereglat cm si am zis ca nu mai iau niciodata mai ac sau prezervative decat postinor Avem 1 an si 5 lunite Offline #4 2007-06-07 14:22:32
Re: intarziere menstruatiemersi mult, sper sincer sa nu fie altceva... Offline #5 2007-06-07 14:33:46
Re: intarziere menstruatieelena, ma obligi sa iti dau warn pentru ca nu editezi....iti inteleg disperarea insa insa avind in vedere si ca ai postat unde nu trebuia(nimeni nu isi inchipuie ca ai urgente la Discutii diverse) e bine sa ai mai multa rabdare.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|