|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata?#1 2009-05-06 15:07:19
oare sunt insarcinata?mi.am inceput viatza sexuala de curand(mai putzin de o luna)...inaite de a pleca la munte cu iubitu(caci acolo s.a petrecut)trb sa fiu pe stop si am luat anticonceptzionale NOVYNETTE,(dar nu la prescrierea medicului,am facut rau:D)ca sa imi intarzie,am luat cu vreo spatamana inainte....intadevar nu mi.a venit...eram si protejata de o sarcina....k luasem cu cateva zile bune inaite de actul sexual...si la munte sa intamplat k sa facem dragoste,el era virgin eu la fel....si dupa ce mi sa rupt himenul(mi.a curs sange)...am luat o pauza de vreo 2 ore si seara a ejaculat in mn(fiind prima lui ejaculare)...dupa acesta intamplare am mai luat vreo 3 zile anticonceptzionalele si m.am lasat...ciclu mi.a venit dupa 3 zile de knd m.am lasat...mi.a tzinut normal...adik vreo 4.5 zile....dar tot imi curge o secretzie si nu stiu ce e....deci as putea sa raman insarcinata dak mi.a venit ciclu si find si prima data?va rog ajutatzi.ma...multzumesc anticipat Offline #2 2009-05-06 15:23:30
Re: oare sunt insarcinata?nu cred , dar totusi nu te mai juca cu anticonceptionalele asa Offline #3 2009-05-06 15:52:05
Re: oare sunt insarcinata?nu mai lua ac de capul tau,mergi la un medic.poti avea parte de dereglari serioase.daca zici ca menstruatia a fost normala,nu prea cred ca ai cum sa fi insarcinata.daca nu iei pastilele din prima zi de menstruatie trebuie sa inghiti 7 pana sa fi protejata(nu stiu cate ai luat tu). Offline #4 2009-05-06 19:48:58
Re: oare sunt insarcinata?ale_eu. luasem ac cu mai mult de 7 zile inainte...si ms ptr sfat...stiu consecintzele...dar m.am avanturat fara sa gandesc....si vr sa ma duc la un control kt mai curand. nu eram in perioada ovulatziei... Offline #5 2009-05-06 20:13:10
Re: oare sunt insarcinata?cand iei anticonceptionale nu ai ovulatie.cu placere. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|