|
Nu esti logat.
Help...#1 2007-05-31 21:05:05
help...este posibil ca dupa ce m-am lasat de pastile sa imi apara reactii alergice pe fata??? Offline #2 2007-05-31 21:39:04
Re: help...eu una n am mai auzit de asa ceva...si zic sa cauti cauza acestor reactii in alta parte... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-06-07 17:13:44
Re: help...RASUNDETI -MI PLS:)..am si io o problema..d fapt o nelamurire, Aqm ceva timp am facut sex cu prietenul meu ...dar d data aceasta am schimbat pozitia....aceaasta fiind k io stand capra..........in timpul actului sexual m am excitat la maxim,,, si banuiesc k am avut orgasm.... ma simteam extrem d bn,,,,,asa,,,,si la sc0aterea penisului din vagin....inauntru ...s a auzit un zgomot ciudat asa .. k si qm s ar scurge ceva.............este oare orgasmul kre n a avut lok sa iasa in timp ce eram in actul sexual .. . .....???? Offline #4 2007-06-07 17:30:27
Re: help...orgasmul nu iese. doar in simti. Nobody home Offline #5 2007-06-07 17:35:24
Re: help...daca chiar s-a scurs ceva, e de la gradul f mare de excitatie... uneori se scurge un lichid... ca apa, asa, in cantitati destul de mari... am citit despre asta si cica s-ar numi "ejaculare feminina"... nu stiu daca despre asta e vorba si la tine, poate sa fie, cum a zis si nashira, aerul care ramasese "prins" in vagin si a iesit Ultima oara a fost editat de ivy (2007-06-07 17:35:40) Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|