homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat...pls

#1 2009-05-07 13:00:57

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

un sfat...pls

Parca toate bolile ma vizeaza pe mine...
Am observat de cateva zile ca am 2 bube pe cerul gurii, ca doua umflaturi, iar cand ating cu limba sunt dureroase. M-am uitat in oglinda, ele nu se vad dar dupa ele pana aproape in gat se vede cerul gurii portocaliu..nu stiu daca e normal,dar e cam ciudat. Ce ar putea fi? Unde ar trebui sa ma prezint?
Si inca o chetie... cred ca am facut infectie urinara(poatede asta nici nu trece candida) si nu stiu ce sa aiu si unde sa ma prezint(dr de familie sau ginecolog). Si cam ce trataent ar fi ok sa treaca si minunea asta si candida.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2009-05-07 13:40:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: un sfat...pls

pt inceput, ai putea sa mergi la medicul de familie. e gratuit si el va sti unde sa te trimita.

#3 2009-05-07 14:05:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: un sfat...pls

bubitele din cerul gurii pot fii afte bucale.
pentru inceput mergi la medicul de familie, ca sa iti dea trimitere la ginecolog si/ sau urolog .

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.