|
Nu esti logat.
Inregistrari#1 2009-05-07 15:22:01
inregistrariincep direct cu problema : in ultimele 3 luni am vorbit foarte muult cu al meu la digi, ore intregi pe zi. tot primeam mesaje ca am de platit in plus ba 50 lei, ba 30 si tot asa. le-am zis alor mei dar ei o tineau pe-a lor "nu-i nimic de platit ca am platit pe 3 luni factura, poate se refera la altceva" eu nu si nu ca avem cost suplimentar, ei nu si nu ca au platit. ieri am primit mesaj ca imi vor deconecta serviciile pt ca n-am platit pe martie cei 30 lei in plus...m-am si mirat doar 30? eram chiar socata si i-am zis lui tata. azi se duse sa plateasca si din greseala ma apela, ma rog, telefonul lui ma suna singur din buzunar raspunsai si il auzi aproape tipand pe bietii oameni de acolo. Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-08-02 13:17:48) V., soarele si luna Offline #3 2009-05-07 15:24:25
Re: inregistrariinregistrari nu prea cred ca i-ar da, dar lista cu nr la care s-a sunat, da Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #4 2009-05-07 15:25:14
Re: inregistrarinu are cum sa-i dea inregistrari. alea sunt confidentiale si se folosesc doar in cazul unui proces.. Offline #5 2009-05-07 15:37:05
Re: inregistrarimi se pare ca il si auzi cerand nr care au fost apelate, dar asta nu-i nici o problema. ideea e ca niciodata n-am avut cost, dar in ultimul timp am si avut mai multe certuri cu al meu care necesitau cel putin 45-80 min pt a fi rezolvate + ca ai mei mai intrau in camera si-mi ziceau "nu mai vorbi atat, vorbirati toata ziua" etc si de asta ma simt si mai aiurea ca ei mi-au atras atentia...il sunai pe tata, ii spusai ca i se facu dor telefonului sau de vocea mea si ma suna de unul singur si il intrebai ce se intampla ca auzi ca era la rds sa plateasca. si spuse ca nimic...si eu "pai cum asa, ca erai cam nervos" si el ca nu, era suparat ca aia imi trimiteau mie mesaje legate de cost si ca le spuse sa nu-mi mai trimita mie, ci lui, ca el plateste, lui sa-i trimita factura, de asta ar fi ridicat tonul..il intrebai cat e factura, 160 lei..aham bine.. nu era nervos, avea vocea lui calma pe care o iubesc atat de mult, abia acum realizai asta dar tot stau cu stres cand ma gandesc ca poate le zise alora ceva...o sa comunic prin porumbei voiajori de acum in colo V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-07 15:52:52
Re: inregistrarinu se dau asa simplu inregistrari..eu zic sa nu te panichezi Offline #7 2009-05-07 16:00:03
Re: inregistrarimultumesc mult, fetelor. m-am mai linistit Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-08-02 13:19:32) V., soarele si luna Offline #8 2009-05-07 18:55:20
Re: inregistrarinu se dau inregistrari ci doar listing....cu nr format...ora ...durata...absolut nici un motiv de panica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|