|
Nu esti logat.
Unde ne angajam#1 2009-05-08 13:05:32
Unde ne angajamSalut ... sunt si eu curios sa intreb pe cineva care a terminat facultatea de managemnet si dupa terminare unde s`a angajat sau pe ce s`a axat ? mersi frumos ... astept exemple ... de subliniat esti ca sunt inca student si sunt baiat Offline #2 2009-05-08 13:19:14
Re: Unde ne angajamnu stiu unde s-au angajat cei ce termina managementu dar stiu multi care fac total altceva decat au invatat in facultate....daca gasesti o ocazie buna de ce sa nu incercui alt domeniu Offline #3 2009-05-08 13:20:31
Re: Unde ne angajameu am terminat management si lucrez in comert Offline #4 2009-05-08 13:23:54
Re: Unde ne angajamAsta ma enerveaza in Romania ca facultatile nu colboreaza cu firmele de specialitate pe diverse domenii ca sa iti deie posibilitatea sa faci experienta din timpul facultatii ... la mine la fac. nu e asa ca la altii ... si bine ai oportunitati multiple sa te angajezi dar is prost platite sau te phut de te indoaie la munca ... romania asta si cu ai ei conducatori Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2009-05-08 13:24:17) Offline #5 2009-05-08 13:25:39
Re: Unde ne angajamasa este, sunt foarte prost platite dar unii stau k sa aiba experienta in domeniu dupa care daca gasesc ceva mai tentant pleaca...numai k nu prea gasesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|