|
Nu esti logat.
Talasemia si sarcina#1 2009-05-08 12:16:48
talasemia si sarcinaSunt insarcinata in 9 saptamani si tocmai am fost diagnosticata cu talasemie.Ma ingrijoreaza faptul ca intr-o luna hemoglobina a scazut de la 8.4 la 7.4 iar fierul a crescut de la 97 la 157 .Am primit sfaturi sa ma feresc de tot ce contine fier si as vrea sa stiu cum va afecta acest lucru evolutia sarcinii.Daca ma poate ajuta cineva va rog nu ezitati.Sunt o proaspata mamica la prima sarcina si sunt foarte ingijorata.Orice sfat sau incurajare mi-ar prinde bine.Va multumesc. Offline #2 2009-05-08 13:42:08
Re: talasemia si sarcinaCel mai indicat ar fi sa discuti cu obstreticianul tau despre asta. Offline #3 2009-05-08 13:45:09
Re: talasemia si sarcinaSotul meu nu are talasemie.Va multumesc mult pentru raspuns.Sunt un pic mai linistita. Offline #4 2009-05-08 13:52:49
Re: talasemia si sarcinaE ok atunci. Probabil te vei simti mai obosita pe perioada sarcinii din cauza talasemiei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|