|
Nu esti logat.
Baiat sau fata??????????????#1 2009-05-07 11:44:45
Baiat sau fata??????????????Am vazut pe forum un tabel cu lunile in care poti avea baiat sau fata, ce-i drept in cazul meu s-a potrivit, am insa si o alta formula de calcul(de la o prietena) si in acest caz s-a potrivit. Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. Offline #2 2009-05-07 12:12:39
Re: Baiat sau fata??????????????eu nu cred in chestiile astea... sexul copilului e determinat de cauze energetice (la care, vag, poate contribui si ziua/luna conceptiei... dar mult mai importanta e energia mamei (secundar si a tatalui) in timpul sarcinii....). daca energia mamei se schimba, si sexul copilului se poate schimba (vezi mamici la care doctorul a jurat ca e baiat/fata, iar apoi s-a dovedit, dupa cateva luni, contrariul - si nu ma refer la erori medicale aici) 12.01.2010: Cristian Matei a iesit din ambalaaaaj! ![]() Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fiii si fiicele chemarii la viata. Vin prin voi, dar nu din voi. Si chiar daca sunt alaturi de voi, nu va apartin. Puteti sa le daruiti dragostea, dar nu si gandurile voastre. Caci ei au propriile lor ganduri. (Khalil Gibran) Offline #3 2009-05-07 12:48:27
Re: Baiat sau fata??????????????fals...... Online #4 2009-05-07 14:10:45
Re: Baiat sau fata??????????????Fals sau nu , e ca s-a potrivit in foarte multe cazuri, stiu o tipa care si-a programat si baiat si fata la o diferenta de 5 ani..., stiam ca tatal este "raspunzator" pentru sexul bebelasului... Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. Offline #5 2009-05-07 14:23:09Re: Baiat sau fata??????????????asa si este, tatal e responsabil pt sexul copilului. daca cromozomul x al lui iese in fata va rezulta un profil xx = fata. Offline #6 2009-05-07 14:44:51
Re: Baiat sau fata??????????????in cazul gemenilor cum se mai calculeaza?! mamica de gemeni: Darius si Clarisa ![]() http://mamica24h.desprecopii.com/galeri … -masa-6218 http://mamica24h.desprecopii.com/galeri … -mine-6224 Offline #7 2009-05-08 15:17:45
Re: Baiat sau fata??????????????
43, impar, si sigur ca-i fata Offline |
|