homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-05-08 19:05:18

elysze
New member
Inregistrat: 2009-05-08

buna

sunt noua pe forum,mam inscris k e foarte super forumul. am citit tot felul de lucruri despre yasmin eu acuma incep sa iau...astept sami apara cm si numai am rabdare pt k am avut un contact sexual si pana acum nam folosit deloc antibebe,si nu vreaau sa am o supriza sad trebuie sami vina cm la sf lunii si trece f greu:(( cand ma gandesc k as putea fi insarcinata....no way....nu acum....
nush ce sa cred despre yasmin...sincer mie cam frica sa iau....k nu vreau sa ma ingras k oricum stau prost la capitolu asta:( cei care folositi yasmin?? vati ingrasat..ati slabit? aveti pofta de mancare mai mare? is cam nepriceputa cu chestiile astea...

Don't be afraid to fall...We're on the side of angels after all...

#2 2009-05-08 20:15:51

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: buna

dc nu le iei de capul tau si ti le-a prescris un medic nu o sa ai astfel de "surprize neplacute" cu ele.Si bineinteles sa le iei corect

Mamica de 2 pui scumpi

#3 2009-05-08 20:59:51

elysze
New member
Inregistrat: 2009-05-08

Re: buna

Reina a scris:

dc nu le iei de capul tau si ti le-a prescris un medic nu o sa ai astfel de "surprize neplacute" cu ele.Si bineinteles sa le iei corect

da mi lea prescris un medic.....mia zis si de marvelon....acuma am sa incerc cu yasmin si sper sa nam efecte secundare ....sa ma ingras....k f greu dau jos kg in plus mai ales k is foarteeeeeeeee pofticioasaaaa sad

Don't be afraid to fall...We're on the side of angels after all...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.