|
Nu esti logat.
Buna#1 2009-05-08 19:05:18
bunasunt noua pe forum,mam inscris k e foarte super forumul. am citit tot felul de lucruri despre yasmin eu acuma incep sa iau...astept sami apara cm si numai am rabdare pt k am avut un contact sexual si pana acum nam folosit deloc antibebe,si nu vreaau sa am o supriza trebuie sami vina cm la sf lunii si trece f greu:(( cand ma gandesc k as putea fi insarcinata....no way....nu acum.... Don't be afraid to fall...We're on the side of angels after all... Offline #2 2009-05-08 20:15:51
Re: bunadc nu le iei de capul tau si ti le-a prescris un medic nu o sa ai astfel de "surprize neplacute" cu ele.Si bineinteles sa le iei corect Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2009-05-08 20:59:51
Re: buna
da mi lea prescris un medic.....mia zis si de marvelon....acuma am sa incerc cu yasmin si sper sa nam efecte secundare ....sa ma ingras....k f greu dau jos kg in plus mai ales k is foarteeeeeeeee pofticioasaaaa Don't be afraid to fall...We're on the side of angels after all... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|