|
Nu esti logat.
Antibiotic pentru amigdalita#1 2009-05-08 19:07:28
Antibiotic pentru amigdalitaFetelor,am nevoie de parerile voastra.Am fost azi la doctor,pt ca mi s-au inflamat amigdalitele.Dna doctor m-a consultat cam superficial,mi-a zis ca am pungi de puroi pe amigdale si mi-a dat un tratament cu Medoclav.Insa medoclavul face parte din grupa penicilinelor,iar eu sunt alergica la penicilina.I-am spus dnei dr. acest lucru,insa i-a mi-a zis sa-l iau si daca am alergie sa ma opresc.Nu stiu ce sa fac...nu prea imi vine sa iau Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #2 2009-05-08 19:40:52
Re: Antibiotic pentru amigdalitadaca stii ca esti alergica la penincilina nu lua..adica ce doctor e asta daca ti spune sa iei si daca faci alergie sa le opresti? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-05-08 20:12:27
Re: Antibiotic pentru amigdalitaMda...cred ca schimbatul doctorului ar fi cel mai intelept lucru.Am fost la farmacie,i-am explicat doamnei de acolo cum sta treaba...s-a crucit cand a auzit ca am alergie la penicilina si dr mi-a dat asa ceva...si mi-a dat alt antibiotic.Mi-a spus sa nu iau sub nici o forma Medoclav,ca as putea face soc anafilactic Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #4 2009-05-08 20:17:28
Re: Antibiotic pentru amigdalitapt puroi pe amigdlae merge f bine Claritromicina (Fromilid, Klabax, KLacid). se da si la cei alergici al penicilina.si n-ar fi rau s ate dai cu spray Bioparox in gat., sanatate ! Offline #5 2009-05-08 23:39:58
Re: Antibiotic pentru amigdalitaSi eu am amigdalita pultacee si am primit augmentin. Nu e oare cam ciudat un antibiotic atat de puternic din prima ( o intreb in special pe Claudia)? Deja nu ma mai doare gatul (dupa 2 zile din cele 7 recomandate). Ar fi fff rau daca in loc de 7 zile, as lua numai 5, de exemplu? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|