homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lichid in douglas

#1 2009-05-09 12:31:12

luluta9
Membru
Inregistrat: 2009-05-09

lichid in douglas

acum 2 saptamani , am facut o cistita/uretrita , m-am tratat empiric cu 3 zile de antibiotic si antiinflamator si simptomele au trecut treptat, insa de atunci ma confrunt cu o durere joasa ,in partea dreapta a abdomenului
mi-am facut analizele si am vsh 6 si leucocite 4900 , asa ca s-a exclus o apendicita (nu am febra, greturi, varsaturi, diaree)
am facut ieri facut o ecografie transvaginala, uter normal,ovarele de aspect normal , cu un folicul de aprox 1cm pe ovarul drept care e si un pic mai mare si lama de lichid in douglas 0,89mm, eram in a 5-a zi de ciclu, cumva in ultima zi de menstruatie
concluziile au fost: congestie pelvina si am primit trat cu antiinflamator si antispastic
voi ce parere aveti?
va multumesc

#2 2009-05-09 15:38:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: lichid in douglas

luluta9 a scris:

acum 2 saptamani , am facut o cistita/uretrita , m-am tratat empiric cu 3 zile de antibiotic si antiinflamator si simptomele au trecut treptat, insa de atunci ma confrunt cu o durere joasa ,in partea dreapta a abdomenului
mi-am facut analizele si am vsh 6 si leucocite 4900 , asa ca s-a exclus o apendicita (nu am febra, greturi, varsaturi, diaree)
am facut ieri facut o ecografie transvaginala, uter normal,ovarele de aspect normal , cu un folicul de aprox 1cm pe ovarul drept care e si un pic mai mare si lama de lichid in douglas 0,89mm, eram in a 5-a zi de ciclu, cumva in ultima zi de menstruatie
concluziile au fost: congestie pelvina si am primit trat cu antiinflamator si antispastic
voi ce parere aveti?
va multumesc

eu zic sa faci tratamentul prescris, cred ca el va rezolva problema(pe cea a lichidului din Douglas, sigur)
daca durerea va persista eu as investiga tractul; urinar, pentru ca tratamentul tau cel empiric a fost insuficient(PREA SCURT)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.