|
Nu esti logat.
Interpretare test:)#1 2009-05-06 17:29:13
interpretare test:)buna ziua!am facut un test de secretie vaginala(pentru ca aveam niste scurgeri mai "ciudate") si as vrea sa imi spuneti despre ce este vorba panacand am sa ajung si eu la doctor (ori vineri ori luni) Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #2 2009-05-06 20:38:50
Re: interpretare test:)ai trichomonas, e o bts, insa nu e grav, se trateaza Offline #3 2009-05-09 08:37:48
Re: interpretare test:)mai am o intrebare:(.am fost la doctor si mi-a dat tinizol,si mi-a spus k aceasta boala se ia doar prin contact sexual si foarte rar de la toaleta.iar pe net am gasit ca se poate lua si daca folosesti aceleasi prosoape si aceleasi cazi cu persoana infectata.si acum sunt nelamurita,pentru ca prietenul meu a stat o perioada la unchiul lui(care umbla cu mai multe femei si cred k are ceva ptr k stiu de la prietenul meu foloseste nidoflor).oare a luat de la unchiul sau de la alta fata?cate sanse sunt sa ia de la unchiul sau? Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #4 2009-05-09 12:29:48
Re: interpretare test:)teoretic se poate lua si de pe prosoape, din piscina etc... Offline #5 2009-05-09 15:40:41
Re: interpretare test:)
nu a luat de la unchiul sau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-09 15:49:51
Re: interpretare test:)multumesc pentru raspunsuri Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|