|
Nu esti logat.
Cine stie?#1 2009-04-30 18:08:32
cine stie?stie cineva dak produsele de la herbalife afecteaza cu ceva anticonceptionalele?? Offline #2 2009-04-30 18:47:52
Re: cine stie?depinde ce contin produsele respective..da-ne mai multe detalii. Offline #3 2009-04-30 18:53:48
Re: cine stie?daca au extract de grfe sau sunatoare da pot afecta Offline #4 2009-04-30 18:57:34
Re: cine stie?am gasit pe net ca cele mai multe produse herbalife sunt pt slabit Nu cred ca ar interactiona cu Ac ca sunt din plante dar nu stiu ..... life is like a game you must be the best Offline #5 2009-04-30 19:37:02
Re: cine stie?incrediente:fructoza lecitina din soia ului din soia agenti de ingrosare:pudra de celuloza pudra de guma guar caragenan guma xantan fructo oligo zaharide citrat de calciu fibra de ovaz taratze de porumb antiaglomerant :dioxid de siliciu dextroza arome ulei de rapita clorura de sodiu oxid de magneziu acid l-ascorbic pectina citrica pudra de miere aspartam acetat de dl-alfa-tocoferil nicotiamida pudra de papaya oxid de zinc gluconat de cupru palmitat de retinil d-pantotenat de calciu colecarciferol antioxidanti dl-alfa-tocoferol ascorbil palmitat clorohidrat de pridoxina cianocobalamina riboflavina clorhidrat de tiamida carbonat de mangan acid pteroilmonoglutamic iodura de potasiu selenit de sodiu d-biotina gluten. Offline Publicitateloading...
#7 2009-05-10 09:22:15
Re: cine stie?nu interact cu AC. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|