homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Burta umflata de la anticonceptionale?....va rog un raspuns

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » burta umflata de la anticonceptionale?....va rog un raspuns

#1 2009-05-09 21:26:13

bijoux_nuit
Membru
Inregistrat: 2009-05-09

burta umflata de la anticonceptionale?....va rog un raspuns

salut
am si eu o ploblema < de o luna si o saptamana iau Yasmin pentru a imi regla ciclul si pentru ca am avut problema cu menstra.de circa 2 saptamani burta mea e ingrijorator de mare , rotunda , evidenta .Astazi , pentru a imi spulbera orice nelamuirre mi am facut un test > negativ.....totusi , eu sunt f slaba ...nu stiu ce se intampla si ma ingrijoreaza burta umflata.e posibil sa fie vre un efect secundar al anticonceptionalelor ( nu am mai luat pana acum).va rog ,..lamuriti ma!

#2 2009-05-09 22:24:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: burta umflata de la anticonceptionale?....va rog un raspuns

cel mai probabil de la alimente... si mie mi se intampla... am 38 de kg (da,am scris bine,38),n-am pic de grasime pe burta,da' am zile cand arat ca gravida in luna a5a...

#3 2009-05-09 22:29:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

offtopic: da... a fost un detaliu foarte discutat la 'discutii diverse' ...don't ask... cum se vede si p-acolo,degeaba am 38,ca arat mai grasuna.

#4 2009-05-10 09:40:57

bijoux_nuit
Membru
Inregistrat: 2009-05-09

multumesc mult pt raspunsuri.
totusi , nu am avut niciodata probleme cu balonarea si presupun ca aceasta nu dureaza 8 zile in cazul in care exista....insa de cand am inceput folia 2 burta pare sa se umfle in special in jurul buricului.Nu am avut niciodata burta...iar aceasta ma sperie desi mi am facut un test //negativ.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » burta umflata de la anticonceptionale?....va rog un raspuns

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.