|
Nu esti logat.
O intrebare despre primele 3 luni de AC#1 2009-05-09 14:32:32
o intrebare despre primele 3 luni de ACbuna, am si eu o intrebare in legatura cu primele 3 luni de AC...ma deranjeaza rau faptul ca mi-au cam crescut sanii, ma si dor, dar stiu ca asta se intampla pana se obisnuieste organismul cu pilulele; totusi intrebarea mea este daca dupa 3 luni de zile in care mi se obisnuieste organismul cu pilulele imi vor reveni sanii la normal? adica daca ii voi avea iarasi cum i-am avut inainte de a ma apuca sa iau contraceptive. Ma deranjeaza foarte tare ca mi-au crescut (nu mult dar totusi...) mai ales ca intotdeauna am avut sani destul de mari. Inainte sa iau AC eram multumita de ei dar acum chiar deloc Offline #2 2009-05-09 14:39:35
Re: o intrebare despre primele 3 luni de ACprietena mea a luat ac 1 an si i-au crescut destul de mult, dar numai dupa ce nu a mai luat pilulele i-au revenit la marimea initiala. si cred ca asa e in toate cazurile. cum e si cu acneea, cat timp iei ac e bine, dupa ce nu mai iei, ea revine:) V., soarele si luna Offline #3 2009-05-09 14:52:45
Re: o intrebare despre primele 3 luni de AC
aoleu! rea veste mi-ai dat, cat despre acnee pot sa spunca inainte sa iau AC nu am avut deloc iar acum am cateva cosuri... Offline #4 2009-05-09 15:46:28
nu cred ca din cauza ac ti-au aparut acele cosuri. doar pilulele sunt recomandate ca tratament pt acnee, ca sa treaca, nu sa apara mai mult V., soarele si luna Offline #5 2009-05-09 16:10:18
pai cele spuse de tine ma fac sa ma gindesc ca poate nu iei contraceptivele potyrivite pentru tine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-09 17:22:12
ma gandeam si eu la asta, dar cosurile incep sa imi treaca, iar sanii ce pot sa spun? e normal sa se intample asta ca sunt doar la a doua luna de cand iau contraceptivele, nu? adica ii simt umflati si ma dor putin. Mai astept inca o luna, pt ca inca nu au trecut cele 3 luni de acomodare al organismului sa vad cum reactionez, iar daca voi avea in continuare probleme cu cosurile voi merge la medicul meu sa mi le schimbe. Ssper ca gandesc bine... Offline #7 2009-05-09 17:24:50
da, dar uite ca mie mi-au aparut cosuri de cand iau contraceptive, iar inainte nu aveam...bine ca acum din cate observ incep sa imi treaca. Probabil ca e doar perioada de acomodare al organismului cu ac. Offline #8 2009-05-09 17:29:43
inseamna ca esti norocoasa...mie de la ac nu mi s a modificat cu nimic organismul..nici kg in plus, nici sani..nimic nimic..chiar daca mi as dori În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2009-05-09 17:35:14
n-as zice chiar ca-s norocoasa pt ca eu cand eram copila sufeream mult din cauza sanilor bineinteles ca acum s-au schimbat lucrurile, dar oricum cert este ca nu vreau sani mai mari decat ii aveam inainte sa iau ac, atunci erau perfecti...acum nu mai stiu ce sa zic, sper doar ca daca totusi sunt putin mai umflati sa ramana asa sau sa revina la normal dar sa nu mai creasca Offline #10 2009-05-10 12:06:51
Re: o intrebare despre primele 3 luni de ACnu stiu dak am ales topicul bun dar...ma rog...ora mea de a lua pastilele e pe fiecare seara la 22 15 atunci suna alarma...insa vineri am luat-o la 5 de dimineata...iar sambata la 1 noaptea ... stiam k nu trebuie sa intarzii mai mult de 12 ore ... exista riscul sa numai fiu protejata ? nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #11 2009-05-10 12:11:48
draga mea, daca ai intarziat 12 ore sau mai mult te protejezi 7 zile suplimentar...daca nu ai intarziat 12 ore atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi iar din calculele mele ai intarziat cel mult 6 ore, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi Offline #12 2009-05-10 12:11:48
Re: o intrebare despre primele 3 luni de ACnu exista riscul,nu ai depasit 12 ore..stai linistita Offline #13 2009-05-10 12:16:36
Re: o intrebare despre primele 3 luni de ACmultumesc mult fetelor...voiam sa fiu sigura nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|