|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si capsula de slabit....-2#20 2009-03-06 11:41:54
Re: Anticonceptionalele si capsula de slabit....faza cu nutritionistul.....eu as zice sa o lasi balta.am avut o colega care a fost la nutritionist si i-a dat tratament de nu stiu cate milioane pe luna si dupa ce a tinut fata saraca,toata infometata si manca numai cacaturile de la ei,nu stiu daca a dat jos 1 kg.asa ca....si pastilele....nu la toti ii la fel,de ex annabel a zis ca nu a mai pus inapoi dupa ce sa- lasat de ele. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #21 2009-03-06 13:23:47
Re: Anticonceptionalele si capsula de slabit....eu ma refeream sa merg la nutritionist sa imi compuna un regim pe care sa il pot urma mereu in functie de analizele mele...sa vad daca am predispozitie spre ingrasare si treburi dintr-astea,sa stiu ce alimente ar trebui sa mananc in functie de lipsurile pe care le am in organism,etc.stiu faza cu tratamentele de milioane...daca pot sa zic,si nu e reclama, am tinut eu asa cu herbalife,e drept ca am slabit 10 kg si ma simteam super bine,dar cand le-am lasat am pus kilogramele la loc.de aceea ma feresc de pastile si am zis ca nu este bine sa le iei.depinde si de organism...si de aceea am zis ca pentru mine ar fi bine sa imi fac niste analize complete Offline #22 2009-05-13 10:41:33
Re: Anticonceptionalele si capsula de slabit....Buna ! eu iau anticonceptionale yasmin de 5 luni de zile si ciclu in vine in fiecare luna , pe aceasi data , cand termin de luat cutia . dar de 2 saptamani am inceput sa iau capsula de slabit si ieri mi-a venit ciclu , pe cand mai am inca 4 pastile de luat pana sa termin cutia si cand ar trebui sa imi vina ciclu.Mam interesat un pic pe net de plantele care contine capsula si am gasit ca are o planta care opreste absorbirea totala a altor medicamentelor in timp ce se ia capsula .Vi sa intamplat asa ceva ?? E normal ?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|