homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Distrofie ovariana

#1 2009-05-12 18:52:50

tesica
New member
Inregistrat: 2009-04-29

distrofie ovariana

buna fetelor  am fost diagnosticata cu distrofie ovarana, dar am si chisturi mici pe ambele ovare... am auzit  k avand aceasta problema e cam greu de facut copii  sau de tinut sarcina.mie medicul mi-a zis ca am ovarele  si uterul mici din cauza  anticonceptionaleor ceva de genu...daca  cumva poate doctoressa sa-mi  spuna ceva in legatura cu asta  as fi super  bucuroasa  .mi-a zis ca uteru meu  are 3,4 cm ovarul drept-2,2 cm si cel stang-2,1....va multumesc

#2 2009-05-12 22:56:49

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: distrofie ovariana

si eu am uterul mai mic insa medicul mi-a zis ca ac ma vor ajuta in aceasta privinta

las link doctoressei

#3 2009-05-13 12:10:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: distrofie ovariana

tesica a scris:

buna fetelor  am fost diagnosticata cu distrofie ovarana, dar am si chisturi mici pe ambele ovare... am auzit  k avand aceasta problema e cam greu de facut copii  sau de tinut sarcina.mie medicul mi-a zis ca am ovarele  si uterul mici din cauza  anticonceptionaleor ceva de genu...daca  cumva poate doctoressa sa-mi  spuna ceva in legatura cu asta  as fi super  bucuroasa  .mi-a zis ca uteru meu  are 3,4 cm ovarul drept-2,2 cm si cel stang-2,1....va multumesc

pot avea un oarecare amestec contraceptivele(insa nu iti scad dramatic in dimensiuni aceste structuri din pricina contraceptivelor....
asadar poate fi foarte bine de alta cauza, cu atit mai mult cu cit nu stim cum era inainte de a lua contraceptive

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.