|
Nu esti logat.
Intrebare..#1 2009-05-13 16:12:49
intrebare..salut..am si eu o intrebare , daca folosesc prezervativ si ma termin...pot continua sa fac sex cu acelasi prez?(nu exista riscu sa ramana insarcinata dak mai continui sa fac sex cu sperma in prez) sau trebe schimbat... Offline #2 2009-05-13 16:15:41
Re: intrebare..cred ca exista riscul sa alunece. daca te opresti si mai esti in forta sa zic asa, cred ca cel mai sigur e sa-ti pui altul. V., soarele si luna Offline #3 2009-05-13 16:15:51
Re: intrebare..trebuie sa-l schimbi, exista riscul sa alunece sau sa se sparga si sperma sa ajunga in vagin Offline #4 2009-05-13 16:24:43
Re: intrebare..deci singurele posibilitati sunt ca poate aluneca sau sa se rupa?...de ex nu poate iesi sperma afar fara sa se rupa prez?dak actul duraza mai mult..? Offline #5 2009-05-13 16:28:37
Re: intrebare..daca prezervativul nu se rupe si nu aluneca normal ca sperma sta cuminte la caldurica in prezervativ. dar e riscant totusi! V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-13 16:38:07
Re: intrebare..normal ar fi sa schimbi prezervativul dar....daca e criza.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|